<

Апеляція не допомогла: У депутата облради від Володимира-Волинського заберуть водійське посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 1.06.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 6

В перший день літа, 1-го червня, у Луцькому апеляційному суді розглянули скаргу депутата Волинської обласної ради  від міста Володимира-Волинського Олексія Панасюка. Обранець оскаржував рішення Володимир-Волинського міського суду, який за відмову проходити освідування на вміст алкоголю отримав покарання у вигляді штрафу 10 200 гривень та позбавлення права керувати будь-яким транспортним засобом протягом одного року.

Зазначимо відразу, що адвокат Панасюка з невідомих причин подав клопотання, аби журналістів інтернет-видання “БУГ” не допустити до судового слухання.

“Я не був в статі алкогольного сп’яніння. Вже третій рік лікуюся. Знеболювальні препарати приймаю. Був складний перелом. Привіз медикаменти з Нідерландів. Про побічні ефекти препарату не знаю. Поліцейський Вегера вже не вперше мене зупиняє. Він переслідує не тільки мене, а й інших наших депутатів,” – зазначив в судовій залі депутат.

Нагадаємо, що 17-го квітня  Володимир-Волинський міський суд за відмову від алкотесту в депутата облради з Володимира-Волинського відібрали водійське посвідчення.

Адвокат депутата переконував суд, що стан сп’яніння начебто виник через вживання медпрепаратів. Вони не забороняють керувати авто.

В підсумку слухання суд постановив визнати винним Панасюка та підтвердив покарання у вигляді штрафу –  10 200 гривень з позбавленням права керування будь-яким транспортом на 1 рік. Рішення Апеляційного суду оскарженню не підлягає.




коментарів: 6
  1. хто такий Вегера і про його проступки і виходки , які розходяться з законом добре знає багато мешканців . І тому не знаю чи можна вірити такому поліцейську ? По логіці фактів та речей , то що вони вчинили і за що передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі . А так Вегера відбувся легким переляком ( ну зняли премію , навіть не оголосили неповну службову невідповідність ) Ну а тепер мабуть дуже старається і відпрацювує лояльне ставлення вищого начальства ,,,

    • і ще трохи фактів про Вегеру. Він разом з іншими поліцейськими вчинив злочини , що зазначені в ст.125 , 127 , 146 , 365 Кримінального Кодексу України . Про це було повідомлено і Генеральну прокурптуру , і обласну прокуратуру і місцеву прокуратуру і міністра Внутрішніх справ України і що … Вегера і далі працює в проліції – ось таку у Нас а Україні “чесне ” дотримання законів силовиками …

      • ЖИТЕЛЬ ,а ти рахуєш п’яний за кермом -це нормально і похер яка в нього посада і бабки чесно зароблені ,відповідати потрібно і поліція в даній ситуаціі права .

        • до геї . Тут оцінка дається не Панасюку , а мова йде за Вегеру. бо вершити закон мають тільки особи ,які самі дотримуються права та закону . Ну а якщо Панасюк був дійсно нетверезий і управляв автомобілем в такому стані і є відповідні правдиві докази цього , то це не робить йому великої честі …

  2. Це ж треба, родитися українцем, але мати таку наглючу морду лиця.
    Панасюк, кайся!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер