<

Алея велетенських писанок вже прикрашає парк у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 30.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
29
/ коментарі 3

Алея з 12-ти велетенських писанок вже прикрашає Слов’янський парк у Володимирі-Волинському. Відкриття виставки відбулося 30-го квітня, напередодні Великодня.

Над створенням велетенських писанок працювали художники: Наталія Нечипорук, Діана Шимчук, Сергій Микита, Леся Мартинюк, Тетяна Токарєва, Оксана Білик, Валентина Залуніна, Катерина Юрчук, Ірина Надюкова, Зінаїда Петровс, Тетяна Салуха та Олександра Місько.

Як розповідають, роботи було багато, тому часу, щоб створити писанку, довелося виділити також достатньо. Малювали 2-3 тижні. Дуже приємно, розповіли БУГу, що їхні роботи милуватимуть око саме мешканців міста, а не поїдуть на виставку до Києва.

Художники отримали подарунки від міської влади. Також цього дня у парку нагородили юних писанкарів-початківців.

Яйця встановили на підставках, які міцно прикріпили до асфальту. За виставкою спостерігають відеокамери. Таким чином спробують запобігти актам вандалізму.

Нагадаємо, що БУГ вже спілкувався з художниками, які розповіли про те, що значать їхні роботи:




коментарів: 3
  1. Дякую усім, хто створив таку красу та подарував гарний настрій до свята! Так приємно, що місто прикрасила така інсталяція.

  2. Пане Жмот – чи як Вас там- спеціально для Вас зсилочка- прослухайте і зрозумієте…httpp://bug.org.ua/news/volodymyr/volodymyrs-ka-maystrynia-lesia-martyniuk-rozpovila-pro-tradytsii-ta-symvoly-pysanok-540687/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер