<

22 віджимання. До флешмобу приєдналися працівники Володимиир-Волинського віділення поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 14.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Працівники Володимиир-Волинського відділення Нововолинського відділку поліції ГУНП у Волинській області прийняло естафету #22PushupChallenge від кадетів військово-патріотичного центру “3-й полк” та передали її відділу прикордонної служби«Пархоменкове» Львівського прикордонного загону.

Нагадаємо, що 5-го лютого до Всеукраїнської акції  долучилися кадети військово-патріотичного центру “3-й полк” Володимира-Волинського. Після виконання 22-х віджимань, керівник полку Руслан Бормовий передав виклик місцевому відділку поліції.

Флешмоб #22PushupChallenge розпочався в Україні на підтримку бійців, що повернулись із зони бойових дій і мають посттравматичний синдром.

Зазначимо, що саме цифра “22” фігурувала у статистиці кількості самогубств серед ветеранів військових конфліктів та бойових дій Збройних сил США. Аби привернути увагу суспільства до цієї проблеми, було запроваджено флешмоб, умовою якого стало 22-разове віджимання протягом 22 днів. Згодом ця естафета перейшла і до армій європейських країн, в тому числі і України.




коментарів: 5
  1. а Вегері важко віджиматися , а хоч повинен добре цю справу показувати адже має досвід у фізичних розборках на службі , добре натренувався і показав себе у наданні ушкоджень головному інженеру тепла , коли витягував його з стола та разом з дружбанами – поліціантами кидав до машини , та заробив своїми діями аж на чотири статті кримінального кодексу України .

      • а то правда , треба краще їх всіх посадити за парту і хай вчать кодекси
        законів , а то толком не можуть протокол скласти , а ще може хтось має інформацію про те , що кажуть , що декілька днів назад в парку замерзав хлопчина , приїхала скора і десь більше півгодини чекала поліцію , то залишився хлопець живий чи ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця