<

150 гривень в паспорт: У Володимирі-Волинському чоловіка засудили за дачу хабара на «Устилузі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 31.10.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 9

Володимир-Волинський міський суд оштрафував чоловіка на 8 500 гривень за дачу хабара за сприяння у позачерговому заїзді на пункт пропуску та проходженні прикордонного контролю на «Устилузі».

25-го вересня близько 22:30, перебуваючи біля міжнародного пункту пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення «Устилуг- Зосін», що в місті Устилуг Володимир-Волинського району, чоловік надав інспектору прикордонного контролю хабар в розмірі 150 гривень, поклавши їх у свій закордонний паспорт. Гроші пропонував за сприяння у позачерговому заїзді на пункт пропуску та проходженні прикордонного контролю, – йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду від 29-го жовтня.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 369 КК України, тобто в наданні службовій особі неправомірної вигоди за вчинення чи не вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Обвинувачуваний під час судового засідання повністю визнав свою вину. Йому призначили покарання у виді штрафу в розмірі 8 500 гривень.




коментарів: 9
  1. Брали по 200 ,може тому і здали .Ще не разу не бачив ,щоб в Устилузі ,чи погранці ,чи таможники відказались від хабаря .Може якась перевірка і цих падлюк попередили ,щоб не брали -таке можливе .

  2. Брали по 200 ,може тому і здали .Ще не разу не бачив ,щоб в Устилузі ,чи погранці ,чи таможники відказались від хабаря .Може якась перевірка і цих падлюк попередили ,щоб не брали -таке можливе .

  3. Сміх і сльози!А чиновниці Устилузької громади,котра БРАЛА відкат (далеко не 150 грн),ЩО суд присудив?????????

  4. а під ялинками требабуло пошукати пакетик зароблений за зліну

  5. 200 грн а 150 мало. давал мало вот и зусудили мужыка – там все дают на то она и очередь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця