<

100 км за 7 годин і 44 хвилини: хлопець з Володимира-Волинського пробіг ультрамарафон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 29.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
34
/ коментарів 7

28-го березня Віталій Олексюк з Володимира-Волинського пробіг 100 кілометрів. Вдалося подолати дистанцію за 7 годин 44 хвилини, середній темп бігу – 4 хвилини і 39 секунд. Віталій просто вирішив випробувати свої сили і досягнув мети.

Як розповів Віталій Олексюк БУГу, він просто любить бігати. Ставить сам собі цілі і прямує до них. Так наприклад перші свої 25 кілометрів подарував собі на день народження.

“Не люблю обманювати людей і самого себе. Якщо щось задумав, то я буду старатися це зробити”.

Для того, щоб пробігти 100 км Віталію знадобилося 3 місяці тренувань. Подібну ціль поставив для себе на початку 2020 року.

“В 2019-му році в середині грудня пробіг 70 км. Загалом за грудень пробіг 5 перших своїх марафонів, хоча до того не думав, що це зроблю, що взагалі буду такі бігати дистанції”, – розповів він.

Окрім фізичних тренувань, для того, щоб подолати таку дистанцію, доводилося готуватися і морально.

Всього за січень Віталій пробіг 650 км, лютий – 750.

“За березень було ще вчора (27-го березня) 840км +100 сьогоднішній пробіг=940 км. І тут я зрозумів, що те, що заплановав зможу зробити. З собою я взяв 3 літри води простої з лимоном і цукром, 3 спортивні гелі, з’їв половину шоколадки. Під час бігу тільки прислухався до себе, до свого організму, так як дуже довго в спорті, то це вмію робити”, – розповів Віталій.

Під час забігу хлопця супроводжував друг на велосипеді.

Наступні спортивні плани Віталія Олексюка – взяти участь в ультрамарафоні (100 км), який відбудеться 29-го червня у Києві.

“Хочу порадити тим, хто починає бігати: ставтеся до своїх тренувань відповідально. Треба, щоб вони були регулярними. В спорті головне – дисципліна. Тільки дисципліна приведе до результату”, – радить Віталій.

Спортсмен надіється, що, якщо і далі буде показувати подібні результати, на нього звернуть увагу, адже є ще одна мета та мрія – потрапити у збірну команду України.




коментарів: 7
  1. Такі люди, як Віталік, мотивують змінити свій спосіб життя на краще, розкривають можливості нашого організму, заохочують до активних занять спортом. Бажаємо Віталіку нових спортивних досягнень. Ми гордимось ним.

  2. Молодець, таких цілеспрямованих людей треба собі ставити за кумирів, так тримати….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця