<

У Ковелі Агенція регіонального розвитку Прибужжя проведе триденний унікальний табір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 8.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
196
/ Коментарі відсутні

У Ковелі протягом трьох днів, з 10-го по 12-те жовтня, відбудуться таборування в рамках проєкту «Нові ідеї для нових громад». До участі зголошують молодь від 14 до 34, як місцевих мешканців, так і тих, яким Ковельська громада стала майже домівкою після початку повномасштабної війни.

Для того, щоб стати учасником проєкту, потрібно заповнити анкету за посиланням.

Впродовж трьох днів на учасників чекає насичена програма:

  • Що таке лідерство, хто такий лідер і як ним стати?Спікерка: голова ГО «Велика ідея», молодіжна тренерка та менторка. Засновниця проєктів «Лідери майбутнього», «Погляд молоді на місто», Молодіжний центр «Ideas city” у Ковелі Людмила Зубарєва.
  • “Техніка публічного виступу. Театр як місце формування та розвитку якостей успішної особистості”. Спікерка: керівниця народного аматорського театру «10 ряд 10 місце», акторка, громадська діячка Альона Малюга.
  • “Місто, яке я не знаю: цікаві факти з історії громади”. Спікерка: наукова співробітниця Ковельського краєзнавчого музею Василина Столярчук.
  • “Історія з життя: від журналіста до міського голови”. Спікер: Ковельський міський голова Ігор Чайка.
  • Протидія гендерним стереотипам. Як робота ЗМІ впливає на формування гендерного виховання“. Спікерка: психологиня, має досвід співпраці з ВПО, реабілітації для військових, співавторка соціальних проєктів, керівниця ГО «Зігрій душу психосоціальна підтримка учасників АТО» Анна Лисакова.
  • “Запобігання конфліктам і захист власних психологічних кордонів“. Спікерка: практична психологиня вищої категорії кураторка волонтерського центру з надання арт-терапевтичної допомоги для дорослих та дітей методами інтегративної арттерапії в місті Ковелі Раїса Старушик.
  • “Історія адаптації та самореалізації у новому місті. Досвід внутрішньо переміщених осіб“. Спікерка: психологиня в Ковельському локомотивному ДЕПО. Переселенка з міста Харків Ірина Крамчанін.
  • “Місцева влада: ворог, друг чи партнер?” Спікерка: заступниця Ковельського міського голови з питань діяльності виконавчих органів, філологиня, юристка Наталія Маленицька.
  • “Формування іміджу через інтернет-ресурси. Як PRодати свою ідею”. Спікер: журналіст, політолог Антон Бугайчук.
  • Медіаграмотність. Основи. Як виявити та спростувати фейки в соцмережах”. Спікерка: начальниця відділу інформаційної роботи виконавчого комітету Ковельської міської ради Наталія Шепель.
  • “Панельна дискусія: факап – тайм. Навички критичного менеджменту“. Спікери: керівниця проєкту “Нові ідеї для нових громад” Мар’яна Коваль та засновниця Агенції регіонального розвитку Прибужжя Оксана Киричук .  

Зазначимо, що виступи відбудуться в рамках проєкту “Нові ідеї для нових громад”, що реалізується в рамках програми Мріємо та діємо.

Встигніть зареєструватися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця