<

Розпочався осінній фестиваль «Волинська Голландія»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 11.09.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
12306
/ Коментарі відсутні

10-го вересня поблизу села Свидники, що по дорозі з Луцька на Ковель, стартував маштабний фестиваль квітів – «Волинська Голландія», що триватиме до 19-го вересня. Організатори події розповіли читачам БУГу, які новинки очікують відвідувачів цьогоріч.

Люди з різних куточків України приїжджають у це чудове місце, аби подивитись на унікальні сорти квітів, зробити гарні фото та незабутньо провести останні теплі дні з друзями та сім’єю.

Адже це єдиний подібний масштабний фестиваль на всю Україну. А відвідувачі Волинської Голландії вже знають, що тут чудові і незабутні види. Крім того, окрім квітів, цьогоріч організатори підготували чимало родзинок.

БУГ підготував відеорепортаж для охочих відвідати унікальний фестиваль «Волинська Голландія»:

Для гостей заходу підготували безліч осінніх квітів: 15000 лілій, 10000 гладіолусів, 6000 хризантем, 15 видів айстр, 15 видів майорів, квіткові композиції з жоржин, навіть декоративної капусти, гарбузів та всьго-всього.

Окрім квіткової краси, на відвідувачів очікує частування на фудкорті, атракціони, фотозони та різноманітна музична програма.

Вартість квитків:

  • 50 гривень для дорослих;
  • 30 гривень для дітей до 12 років;
  • Дошкільнята — безкоштовно;
  • Також безкоштовний вхід для пільгової категорії відвідувачів.

Особливою «родзинкою» цьогорічного фестивалю став контактний зоопарк, де люди зможуть погладити та погодувати кізочок та баранчиків. Таке місце є дуже цікавим для діток.

Є в загоні для тварин і особливий гість – його звати Гамлет і йому шість місяців. З часом ворон, розповідає його власник, навчиться навіть говорити. А поки він виконує прості вказівки господаря, також з ним можна сфотографуватися.

Нагадаємо, що на весняному фестивалі «Волинська Голландія» можна було спостерігати тисячі тюльпанів. До слова, тепер ті тюльпани на полі можна придбати та посадити собі біля оселі.

Цибулинки коштують близько 10 гривень за штучку. Їх варто висаджувати у другій половині жовтня, щоб навесні спостерігати на своїй присадибній ділянці красу.

Більше фото з першого дня фестивалю:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер