<

Російському актору і шоумену Оскару Кучері заборонили в’їзд в Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:21 | 1.07.2021 / Новини / , , /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

Прикордонники заборонили в’їзд на три роки російському акторові і телеведучому Оскару Кучері через незаконні відвідини окупованого РФ Криму.

Про це інформує Державна прикордонна служба, – передає Українська правда.

Дослівно ДПСУ: “Росіянин 1974 року народження прибув в Україну, маючи посвідку на проживання в нашій країні. Проте прикордонники встановили факти незаконного відвідування ним тимчасово окупованого Криму.

Сьогодні іноземець, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України, залишав Україну рейсом “Київ-Варшава”. Після оформлення його на виліт, прикордонники на три роки заборонили порушнику в’їзд на територію нашої держави, згідно з вимогами статті 13 закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”.

У повідомленні ДПСУ традиційно не вказується ім’я чоловіка, який отримав санкцію, але за даними УП це Оскар Кучера, який днями представляв в Одесі свій літературно-драматичний проект.

Зазначається, що Держприкордонслужба готує лист до підрозділу Державної міграційної служби з ініціативою анулювати іноземцю-порушнику посвідки, яка дає йому право на тимчасове проживання в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа