<

[ОНОВЛЕНО] Результати паралельного підрахунку голосів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 26.10.2020 / Новини /
Перегляди
6
/ 1 коментар

О 20:00 25-го жовтня зачинилися ДВК і розпочали свою роботу територіальні виборчі комісії, які будуть очікувати підрахунок голосів та приймати бюлетені.

БУГ слідкує за паралельним підрахунком, який ведуть штаби кандидатів. Перші дані почали надходити о 4:30 26-го жовтня.

09:04. За остаточними даними паралельного підрахунку, в Рівненській ОТГ з відривом у 70 голосів перемагає кандидат на голову ОТГ Юрій Фініковський.

За даними паралельного підрахунку з невеликим відривом в Рівненській ОТГ перемагає Фініковський

08:44. За даними паралельного підрахунку, що стали доступні БУГу, у Павлівській ОТГ виборці переважною більшістю голосів підтримали чинного голову Андрія Сапожника. До слова, він був єдиним кандидатом на голову в громаді.

Понад 95% виборців підтримали Сапожника у Павлівській ОТГ – паралельні підрахунки

08:32. За результатами паралельного підрахунку голосів у Вишнівській ОТГ, найбільше голосів у чинного голови Віктора Сущика.

У Вишнівській ОТГ за даними паралельного підрахунку найбільше голосів у Сущика

07:40. За даними паралельного підрахунку у Зимнівській ОТГ лідирує чинний голова громади В’ячеслав Католик.

80% у Католика: паралельний підрахунок у Зимнівській ОТГ

07:00. За даними, наданими БУГу з 26-ти дільниць у Володимир-Волинській ОТГ (всього їх 26), впевнено лідирує, відірвавшись від чинного мера Петра Саганюка та Максима Клим’юка, Ігор Пальонка. Відрив складає більше 20%.

[ОНОВЛЕНО] Відрив становить майже 20%: Ігор Пальонка лідирує у Володимирі за даними паралельного підрахунку голосів

06:45. Стали відомі проміжні дані паралельного підрахунку голосів виборців Нововолинської ОТГ. Станом на 06:45 ранку 26-го жовтня впевнено лідирує Борис Карпус за даними ППГ, проведеного спостерігачами «За майбутнє» на виборчих дільницях.

[ОНОВЛЕНО] Паралельний підрахунок у Нововолинську: лідирує Борис Карпус з відривом у 10%

06:24. Лідія Томашевська лідирує з відривом у більше 30% в Іваничівській ОТГ. Так говорять дані паралельного підрахунку голосів виборців, які стали доступні БУГу.

06:12. За даними паралельного підрахунку, який став доступний БУГу, з великим відривом у майже 20% в Оваднівській громаді лідирує чинний голова ОТГ Сергій Панасевич.

06:04. Чинний голова Любомльської ОТГ лідирує на виборах міського голови за даними паралельного підрахунку, який став доступний БУГу.

05:51. За остаточними даними паралельного підрахунку, який став доступний БУГу, в Устилузькій ОТГ перемагає чинний голова Віктор Поліщук.

05:41. За даними паралельного підрахунку голосів виборців, що стали доступні БУГу, у Поромівській ОТГ лідирує кандидат на голову Олег Савчук.

26-го жовтня о 5:30 стали відомі остаточні результати паралельного підрахунку голосів у Литовезькій ОТГ. За цими даними, найбільше голосів у кандидатки на голову ОТГ Олени Касянчук.

05:00 Стали відомі проміжні результати паралельного підрахунку.

У Нововолинську та Володимирі спостерігаються схожі ситуації – лідирують кандидати від “За Майбутнього” з відривом на 10 %, а також ця партія в міську і обласну ради.

[ОНОВЛЕНО] Відрив становить майже 20%: Ігор Пальонка лідирує у Володимирі за даними паралельного підрахунку голосів




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок