<

«Затоплення будинків та радіоактивну породу нам не треба», – люди на вулиці Грінченка в Нововолинську відстоюють свою дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 19.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ коментарів 11

Мешканці вулиці Грінченка в Нововолинську продовжують боротися за дорогу на своїй вулиці. Розповідають, що привезли шлак і збираються викладати, навіть не опустивши рівень землі. Це, за їх словами, призведе до підтоплення будинків.

Нагадаємо, на вулиці провели роботи з модернізації водопроводу. Люди були обурені станом дороги після заміни труб. Однак місцева влада запевнила, як тільки земля ущільниться, все буде повернено до попереднього стану.

17-го жовтня на вулицю привезли шлак: одну машину висипали, іншу – люди не дали. Жителі розповідають, що рівень землі настільки високий, що в період дощів топить їх будинки, а якщо ще покласти зверху цей шлак, буде більша біда. Окрім того вони проти радіоактивної породи на їх вулиці.

Люди хочуть, щоб дорога була заасфальтована і говорять, що їм обіцяли. Зазначають, що в іншому варіанті могли б принаймі щебінь висипати.

“Порода – вона ж у будь-якому варіанті шкідлива. Тут різні домішки з землі дістані. Це не подарунок, через що і тримають десь на териконах, закордоном взагалі закопують під землю, а нам на дороги висипають. А ще полежить тут і наступного року буде пилюка”, – говорить місцевий мешканець.

Жителі вулиці Грінченка також бідкаються, що в дощові дні вода біжить по вулиці, рову не має, все йде до людей на городи і до хат. А весь шлак змиває на вулицю Княгині Ольги.

“Це є русло від природи, і це не жарт. Потрібно брати грейдери, вивозити землю, рівняти. Тоді вже викладати дорогу. Подивіться, “, – бідкаються люди.

Мешкані Грінченка також розповіли, що близько 7-ми років тому за власні кошти їм вже привозили породу.

“Раніше ше казали, що потрібно зачекати, бо будуть міняти труби, а тепер хочуть зробити те ж саме, ще й наразити на небезпеку підтоплення. Проклали труби – то добре, та понавозили глини і тепер породу хочуть класти на це все. Подивіться на куски того шлаку. Потрібно ж доробити все нормально”, – говорять жителі.

До слова, на дорозі, де був асфальт, його поклали назад.




коментарів: 11
  1. А в поліцію заяву про неправомірні дії місцевої влади, писали? Чи хоча б телефонували на 102? Наберіться сміливості і зробіть це. Копію протоколу витребуйте і збережіть у себе. З цього й розпочніть. Що далі – буде згодом.

  2. Звертайтесь в прокуратуру, вимагаєте, щоб показали проектну документацію, не виключено, що там має бути “європейська” дорога за кошти ЄБРР…

    • А як ЄБРР то що погано? Ну, хотіли побудували європейського автобана, ну засипали породою…Порошенко вивіз три мільярди в офшори- і зараз сміється та кушає шоколад! Та порода, то така дрібничка, що смішно про неї і говорити. Але вона екологічно чиста, не радиоактивна

        • Я не тролю нікого. Хто хоче побачити як треба будувати надсучасні , по новітнім технологіям,справжні європейські дороги- їдьте до села Поромова та подивиться як їх Недищук робить! То вже не село, а якась Амеріка чи Сінгапур. Таки там гарні дороги

          • Це той, що мером Нововолинська хотів бути? Ну, ти і приклади наводиш… І про грант ЄБРР-європейці в шоці, як їхні кошти розкладаються… Мені цікава, а яким боком ти, усер, до цих грошей? За підгавкування “кісточку” маєш?

  3. За кісточки та хвости від оселедців то такі як ти незебіл чи незебілка,працюють . Солідні люди м’ясо та ікру чорну кушають та віскариком запивають

  4. А не щебінь мають класти? – або за ціною щебня ліплять породу тож можно так заробити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок