<

Засудили нововолинського школяра, який вимагав гроші в однолітків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 13.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Три роки за ґратами призначив суд неповнолітньому в Нововолинську, який вимагав гроші з однолітків. Однак хлопця звільнили від відбування покарання.

Вирок Нововолинський міський суд виніс 7-го серпня.

Нагадаємо, 14-річного хлопця затримали 11-го грудня, коли той намагався взяти від однолітка 500 гривень, які виманив шантажем.

Як вдалося з’ясувати слідству, неповнолітній робив це неодноразово. 20-го вересня 2018 року о 16:00 обвинувачений, перебуваючи на території дитсадка №6, висловив одну вимогу чотирьом підліткам про передачу йому грошей в загальній сумі 550 гривень до середини жовтня 2018 року, із погрозою застосування насильства над потерпілими у разі невиконання вказаних вимог.

Крім того під погрозами засудженому передали мобільний телефон Номі, вартістю 889 гривні, який той вимагав.

18-го листопада 2018 року на території школи №5 вимагав у неповнолітнього 600 гривень з умовою передати до 10-го грудня, із погрозою застосування насильства у разі невиконання вказаних вимог. 11-го грудня одноліток віддав 500 гривень.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав. Суддя призначив покарання у виді позбавленні волі на строк три роки. Неповнолітнього звільнили від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року шести місяців іспитового строку не вчинить нового злочину. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок