<

За фактом вбивства лебедів біля Нововолинська відкрили кримінал: просять відгукнутися свідків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 4.01.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3751
/ коментарів 12

2-го січня поблизу Нововолинська на ставку шахти №8 троє чоловіків з рушницею застрелили лебедя, який декілька років плавав у цій місцевості.

За словами очевидців, мешканець сусіднього села Хренів побачив злочин, але не наздогнав «горе-мисливців‎»‎, тому викликав поліцію.

За фактом правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ст.249 кку.

Жителі села розповідають з теплими спогадами про жорстоко вбитого птаха.

“Лебедь разом з лебідкою декілька років радували око людям. Небайдужі підгодовували та дбали про птахів, що з довірою відносились до оточуючих”, – зазначають селяни.

Правоохоронці повідомляють, що у пошуках злочинців – перевіряють мисливців в усьому окрузі, проте їх сотні. Камер відеонагляду у даній місцевості також немає.

Якщо вам щось відомо про людей, які здійснили цей жорстокий вчинок, просять повідомити працівників поліції – за номером «102».

Нагадаємо, БУГ уже неодноразово писав про гарну пару лебедів на ставку біля шахти №8. Нововолинці, а також місцеві фотографи публікували світлини граційних птахів, яких можна було зустріти охочим недалеко від берега.




коментарів: 12
  1. Навіть якщо і дізнаються що за виродки таке зробили, доказати це буде майже неможливо. Законного покарання вони за це нажаль не понесуть.

  2. Це вже не люди, таке творити!! Хай вернеться сторицею звірство покидькам!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа