<

За дві ночі в Нововолинську розтрощили магазин та автомобілі підприємців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 9.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
50
/ коментарів 12

У Нововолинську в ніч на 7-ме липня розтрощили магазин дитячих товарів та жіночого одягу, а ніч потому розбили автівки підприємцям торгового закладу.

Загалом злочинці вчинили три напади. Близько тижня тому пошкодили жалюзі вікон. 7-го липня потрощили ролети, вікна та вхідні двері. Удари нанесли і по фасаду магазину.

Сьогодні, в ніч на 9-те липня, приблизно в той самий час люди в капюшонах розбили два автомобілі Volkswagen та Volvo, що належать підприємцям цього магазину. Машини були припарковані в дворах будинків різних вулиць. Потрощили усі вікна, фари та кузови автівок.

По даним подіям були відповідні звернення в поліцію. Сума завданих збитків встановлюється.




коментарів: 12
  1. Коли закінчиться той безлад в Нововолинську( страшно в ньому жити((( чому злодії безнаказані? Розгроми по любому роблять одні ті самі нелюди(((! Чому??

    • Чому??? Бо мер “контролює” ситуацію в місті лише показово і то коли прижмуть; бо поліцейські прикривають зади своїх синків/кумів-бандюг відмовляючись виконувати свої прямі обов’язки; бо чечени з воротніками і ко на волі; бо бидло живе серед нас; бо ми байдужі; бо ми хочемо щось змінити а коли доходить до діла то ми голову в пісок… Продовжити?

  2. І як людям хочеться в такіх умовах працювать? Люди стараються а вони їх залякують

    • Не хочеться, але вибір в місті невеликий. А залякують підприємців бо не хочуть бандюгам за “кришу” платити.

    • А хто вони такі щоб їм платити? Чим ми їм зобов’язані? Злочинці, які не варті навіть того щоб плюнути їм в морду. Вони глисти в організмі Нововолинська яких треба травити, а не заохочувати. Я досі дивуюсь що наші підприємці не об’єдналися щоб боротись з тою босотою

  3. Це байдужість усіх людей вашого міста, безвідповідальність МЕРА і ПОЛІЦІЇ!!!! Шкода, що до такого доходить в теперішній час. В інших містах такого немає!!!! Зберіться громадою, сила в єдності! Будь хто може бути опинитись в такій ситуації

    • це НЕ БАЙДУЖІСТЬ, це без ініціативність….а ініціативу почали вбивати разом з початком розвалу інфраструктури міста, разом з отриманням страшенного БЕЗРОБІТТЯ в місті, разом з виїздом ініціативних людей за кордон, ну і нарешті, отриманним щасливим і безтурботним життям у виконкомі

  4. Сьогодні вночі, уже вдруге за місяць, побили двері та пограбували магазин Фешн по Св. Володимира. В минулий раз було вікно.Ролокасети зривають, бють скло і встигають щось вкрасти, ще до приїзду охорони.Усе відбувається дуже швидко,і в один і той самий час, 4 година ранку. Таких випадків багато, але пишуть про них мало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер