<

Вилазить бруківка: у Нововолинську закатали півмільйона в сквер, який за кілька років почав розвалюватися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 11.09.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарів 6

Бруківка, яку поклали за понад півмільйона гривень в сквері Нововолинська біля пам’ятника Воїну-захиснику, почала розвалюватися. Тепер виникає потреба ремонтувати і приводити все до належного стану.

За попередньої каденції міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, він вирішив осучаснити територію біля пам’ятника. На це в 2013 році спрямували кошти у понад півмільйона гривень, виділені обласним та міським бюджетами. Група депутатів Нововолинської міської ради виступали проти і вимагали ці кошти скерувати на будівництво дороги по вулиці Некрасова (що сполучає 5,6,15-й мікрорайони з центром), яка на той момент була незаасфальтована.

Депутатська група “Спільна думка”, в яку в 2013 році входили місцеві обранці Борис Карпус, Юрій Сиротюк, Руслан Владарчик та інші, не бачили потреби таку суму вкладати у сквер, який й так мав непоганий вигляд – існували нагальніші потреби. Адже вулиця є важливим сполученням густонаселених мікрорайонів з центром міста.

Ось такими плитами була викладена дорога на території біля пам’ятника. До слова, такі ж по цей день лежать майже під вікнами міськради. Щоправда, деякі з них – зруйновані. Чому Сапожніков не замінив і там плити на бруківку – невідомо.

Ось так бруківка виглядає біля пам’ятника Воїну-захиснику, покладена за півмільйона майже сім років тому.




коментарів: 6
  1. Бруківка завжди гарна тема по відмиванню коштів!Тротуари які в місті?
    Добре що бог очі дав, під ноги дивитися,щоб не спотикатися.
    Ще багато залежить від майстрів”та їхні фахових керуючих.
    Сама велика афера з бруківкою то десята шахта,плац.Там взагалі вона лежить на породі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа