<

Виявили скотч і ніж при затриманні: 23-річного чоловіка, який нападав на жінок у Нововолинську, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 17.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Нововолинський міський суд 17-го лютого обрав запобіжний захід 23-річному, раніше не судимому молодику, якого підозрюють у нападах з ножем на жінок та дівчат на вулицях міста.

Нагадаємо, затримали хлопця у ніч на 15-те лютого на місці злочину та помістили в ізолятор тимчасового тримання в порядку статті 208 КПК. Правоохоронці діяли в межах спецоперації, до якої готувалися більше місяця, проводячи оперативно-розшукові заходи.

Т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський розповів, що весь відділ працював у посиленому режимі. О 00:00 15-го лютого поблизу “Меридіану” затримали чоловіка. При ньому виявили ніж та скотч.

“На даний момент встановлено причетність молодика до семи епізодів, пов’язаних з нападами на жінок, скоєними цього та минулого, 2019 року. По двох вже винесено підозру.

Було проаналізовано більше 70 камер відеоспостереження, встановлених у місті. Залучено управління карного розшуку. Під час встановлення особи злочинця здійснили перевірку раніше судимих чоловіків. Однак ним виявився 23-річний не судимий мешканець Нововолинська”, – зазначає Бучинський.

Злочини молодик вчиняв періодично з минулого року, нападаючи на жінок. Слідчі встановлюють мотив кримінальних правопорушень, чи мало місце лише заволодіння майном або ж ще й сексуальний характер.

Встановлено, що один із епізодів вчинений 15-го вересня 2019 року. Чоловіку винесено підозру за частиною 3 статті 187 ККУ (розбій). На вулиці Святого Володимира підозрюваний переслідував жінку, зайшов за нею в під’їзд. Проник у житло, душив за шию та вкрав гроші в сумі більше 4 000 гривень.

Хлопець також вчинив розбій на вулицях Лісна, Маяковського та мікрорайоні Шахтарському. Його жертвами стали жінки від 1989 до 2003 року народження.

На вулиці Лісній чоловік напав на неповнолітню і, погрожуючи ножем, відібрав у дівчини мобільний телефон.

Про один із нападів повідомляла у неділю, 9-го лютого, на своїй сторінці в фейсбук місцева мешканка Богдана. Вона розповіла, що на неї напав чоловік з ножем.

11-го лютого чоловік відібрав у жінки телефон на території міської лікарні.

Нововолинський міський суд 17-го лютого обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк два місяці.

Триває слідство. Розглядається причетність чоловіка до скоєння інших нападів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця