<

Власник квартири, яка найбільше постраждала від вибуху у Нововолинську, відновлює помешкання за власні кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 2.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Власник помешкання, яке найбільше постраждало від вибуху, що трапився у Нововолинську в ніч з 19-го на 20-те листопада, Петро Смоляр розповів, що відновлює квартиру за власні кошти, попри те, що міська влада обіцяла взяти ці витрати на себе.

Дах у будинку перекривають, а от у квартирі чоловіка за півроку, фактично, не відбулося жодних змін. Ситуація справді критична: напівзруйновані стіни, балки замість стелі, гори будівельних відходів. Петро Смоляр розповідає, що за власні кошти найняв робітників, які і проводять ремонтні роботи.

“У квартирі міська влада ще навіть не починала щось робити. Ніхто нічого не дає, навіть цементу.  Мер казав, що до 31-го травня ремонт буде зроблено, але якого року я не уточнив. Якби мав гроші, то зробив би квартиру за два місяці”, – зауважує чоловік.

Петро Смоляр бідкається, адже відновлення помешкання потребує значних коштів.

“За всі матеріали сам плачу. І це лише початок ремонту. До того ж, і робітники трапляються, охочі поживитися за чужий рахунок. Одні позабирали  крани, поки мене було. Тепер треба їх купувати, а я пенсіонер. Уже б більше зробив, але попав у лікарню, від тих переживань тиск підіймається. Якби ж виділили на мою квартиру хоча б двох робітників”, – розповідає чоловік.

Петро Смоляр самотужки довів до ладу балкон. Разом із дружиною вони вже півроку проживають у родичів. Чоловік розповідає, що винуватець вибуху вважає себе теж постраждалим.

“Дуже погано організований увесь процес”, – зауважує власник помешкання.




коментарів: 5
  1. А де ж ті виділені кошти нашої міської ради та обласної? Зроблять один дах і спишуть всю суму…

  2. Відповідь на ваше питання є в попередніх публікаціях на цю тему, там навіть суми були вказані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок