<

Вкрасти за 20 секунд: «майстер-клас» від нововолинських магазинних злодіїв. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 5.02.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 18

У редакцію інтернет-видання «БУГ» надіслали відео, як один із чоловіків у змові з іншим краде товар з магазину в Нововолинську. Подія трапилася 31-го січня.

Подібні крадіжки – регулярні, – говорить один із місцевих підприємців, – Цуплять все, що “не так лежить”: шоколадки, ковбасу, пральний порошок та інші продукти і побутову хімію”. 

На відео ми бачимо, як до магазину підходять двоє молодиків. Один лишається на вулиці, інший – заходить всередину о 16:49. В торговому закладі чоловік провів 20 секунд. За цей час вкрав пральний порошок, заховавши його під куртку.

О 16:53 злодій пішов у сусідній магазин. Перед входом провів ритуал – одягнув капюшон. У цьому торговому закладі пробув уже 5 хвилин. Що виніс – невідомо, та ймовірно без “наживи” не лишився.

Як працюють місцеві крадії – дивіться у відео.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/2043354019116179




коментарів: 18
  1. Саме цікаво не те, а те що відповідальність подібні діяння штраф 850 гривень і то якщо вартісь викраденого понад 200 гривень ,а коли менше так взагалі 51 гривня

  2. Ціх тварюк видно відразу ,в них морди кончені і рухи дибільні.будьте люди обережні .

  3. Я цього злодія впізнала він в мене вкрав жіночий комплект білизни, тільки друг його мене відволікав ,щоб я незамітила крадіжку але я побачила,що нехватає одного комплекту білизни.I через два тижні він вже прийшов сам красти але не вийшло бо я з нього очей незводила і він вийшов пішов в інший магазин моїх власників і там також хотів, щось поцупити але власник сказав продавцям, щоб були обачні бо він краде , злодій це почув і сказав ви нічого недокажете мені нічого не буде. Теперішні злодії нічого небояться.

    • тепер все ясно)))))))) один комплект білизни цей віцин затаскав і “впадло” було випрати його(комплект жіночої білизни), то він прийшов за іншим,а ви йому “наламали”, от він пішов все-таки за порошком… тож не бути йому замазуркой….пацики брєзгують))))))))))))))))))))))))

  4. Знаю я тоє чмо також,мала би пістоля то пристрелила би чесно бо такої наглоти я ще небачила,в мене в магазині теж був,то я його напудила бистро,але невже нема кому зловити і просто одубасити так щоб ті жалюгідні руки навіть непіднімались вище плечей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер