<

Відстрайкували: близько півгодини тривала акція протесту водіїв проти перенесення Центру ДАІ у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 13.11.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

13-го листопада біля приміщення Центру ДАІ в Нововолинську відбулася акція протесту водіїв проти припинення роботи Центру, організаторами якого виступили автоклуб “DRIVE 2 Нововолинськ”, автошколи Нововолинська та Володимира-Волинського.

У зв’язку з проведенням реорганізації МВС на території Волинської області передбачається чотири Центри ДАІ – в Луцьку, Камінь – Каширському, Ковелі та Горохові. Виходячи з того,  це не є вигідним ні водіям нашого регіону, які тепер змушені будуть отримувати послуги аж в Горохові, ні працівникам автошкіл – лише на дорогу треба витратити купу часу і , дивлячись на теперішні зарплати, грошей.

Активісти не можуть зрозуміти логіки у таких змінах –  Центри ДАІ на Волині при всіх розкладах мають функціонувати найближчим часом, але чи впораються працівники лише чотирьох установ з таким обсягом роботи? Небайдужі до цього питання громадяни зібралися на протест біля приміщення Нововолинського ДАІ.

На мітинг прийшли громадські активісти, викладачі автошкіл, представники міської влади.

Водій зі стажем  Анатолій Мухомеджанов наголосив на тому, що переносити Центр в Горохів можна, але за умови, що буде електронна система з надання послуг, тобто водії матимуть змогу отримати ту чи іншу довідку через Інтернет.

Серед нововолинських автомобілістів їхати за довідкою жахливими дорогами до Горохова бажаючих є небагато. Реорганізація, як видно, не дуже сприятливо позначиться і на місцевому бюджеті. Кошти від оплати послуг тепер йтимуть в казну Горохівської міської ради.




коментарів: 2
  1. Навіщо ті хабарникі!!! Щоб торчати під гаражами на повороті на Бужанку, а їх прихвостень Сашка на обочині хабарі брав. Обійдемось без таких доблесних……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок