<

На ДП “Волиньвугілля” прийшов наказ про закриття нововолинських шахт №1 та №9

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 18.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарі 3

17-го серпня на ДП “Волиньвугілля” прийшов наказ Кабінету міністрів України №584 про закриття нововолинських копалень №1 і  №9. Про це повідомив голова міської організації Незалежної профспілки гірників України Сергій Демченко.

Як зауважує Сергій Демченко, промислові запаси вугілля дозволяють вугільним підприємствам продовжити роботу вугільних підприємств до 2020-го року.

Директори шахт №9 “Нововолинська” Анатолій Головко та шахти №1  Олександр Іванович Шостак, коментуючи ситуацію, зазначили, що ніяких офіційних документів на дирекцію підприємств не надходило, а тому про це рано говорити.

Начальник юрвідділу ДП “Волиньвугілля” Віктор Зіновійович Порплиця висловив з цього приводу власну думку. Він сказав, що програма Федора Богдана, котрий нещодавно став офіційним керівником ДП “Волиньвугілля”, передбачає закриття нововолинської шахти №9 і ліквідація шахт – наслідок згаданої програми. Шахти №10 і “Бужанська”, з його слів, якщо не будуть продані, їх поставлять на суху концервацію.

Сам Федір Богдан ствердив, що у разі, якщо ці дві копальні не приватизують, вони підлягатимуть ліквідації.




коментарів: 3
  1. За що боролися, на то й напоролися! Вугільна галузь Волині- Goodbay! Прощавай назавжди!

  2. Демченко і гоп – компанія такзваних незалежників просрали шахти НОВОВОЛИНСЬКА. Політичні амбіції і боротьба в колективі профспілок довел шахти до закриття.Міняли директорів шахт, усували охорону шахт, а що стосувалося закриття шахт ані пару з уст. Гасло Демченка “Робимо все правильно, щоб закрити шахти”. Ганьба пройдисвітам!

    • Демченко тут ні до чого.Знищили та роздерибанили вугільне виробництво саме ж корумповане начальство ДП ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ. Ганьба тому начальству-похоронній команді нововолинських шахт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер