<

Валентин Кисельов – офіційно директор ДП “Волиньвугілля” (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 4.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
57
/ коментарів 10

4-го березня у ДП “Волиньвугілля” шахтарям представили нового генерала держпідприємства – Валентина Кисельова.

Керівник вугільного департаменту Олександр Крук прибув на ДП з метою представлення нового генерального директора. Він зачитав наказ від 2-го березня 2016 року про призначення в.о. гендиректора ДП “Волиньвугілля” Валентина Кисельова на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.

Завдання, які ставить Міненерговугілля перед Кисельовим: протягом півтора тижня підготувати виробничу програму збалансованої роботи ДП “Волиньвугілля”, шахт №9 “Нововолинська” та “Бужанська” на 2016 рік з планом графіку монтажу лав, поставки обладнення та фінансування. Керівництву ДП “Волиньвугілля” та шахт забезпечити підняття складів та відвантаження вугілля в щодобовій нормі не менше 25 вагонів на добу.

“Інше буде вважатися за саботаж діяльності держпідприємства. Кажу це зі всією відповідальністю”, – виразився Олександр Крук.

IMG_5085

Шахтарі запитували у Крука, на якій копальні збираються заряджати лави, адже про цей процес йде мова ще з минулого року. Лідери профспілок шахт №1 та №9 ставили свої запитання, які перейшли в гостру дискусію.

Новопризначений генерал подякував гірникам за “кредит довіри”.

“У мене короткий час, за який я повинен довести свою спроможність задекларувати рішення цих питань, напрацювати максимум активів для того, щоб закрити питання по зарплаті і забезпечити майбутню програму. А всі інші стратегічні речі потребують більш детального вивчення. Я за свої слова відповідаю”, – відзначив Валентин Кисельов.

IMG_5070




коментарів: 10
  1. Як кажуть:дай Боже нашому телятку вовка з’їсти! Веееликі сумніви щодо цього суб’єкта!

  2. через місяць кисельова разом з макарчуком в смітнику будуть виносити з волиньвугілля

  3. Министр финансов Наталья Яресько предварительно согласилась возглавить Кабмин, выдвинув несколько условий.
    Об этом сообщают источники “Украинской правды” в Администрации президента.
    Отмечается, что стратегическая семерка, в которую входит ближайшее окружение президента и премьера продолжает уговаривать Арсения Яценюка уйти в отставку.
    Также в течение прошлой недели велись переговоры с Яресько, в результате чего она все-таки предварительно согласилась возглавить Кабмин, выдвинув определенные условия.
    – технократический состав правительства без партийных квот и отсутствие любого политического давления с чьей бы то ни было стороны,
    – диалог с парламентом напрямую.
    Помимо этого, Яресько предложила несколько кандидатов в будущее правительство – Бориса Ложкина и Дмитрия Шимкива в качестве вице-премьеров, замминистра экономики Юлию Ковалив в качестве министра энергетики.
    Также Яресько назвала несколько фамилий тех, кого бы она не хотела видеть в будущем составе Кабмина. Это – заместитель главы Администрации президента Виталий Ковальчук, который ранее претендовал на кандидатуру первого вице-премьера-министра экономики, министр энергетики ВЛАДИМИР ДЕМЧИШИН и министр социального развития Павел Розенко.

    Не буде Демчишина не буде в міністерстві і круків і венгриних не буде кому Боді лизати сраку

  4. Гура молодець ,все правильно каже.Не розумію чого головко стоїть ухмиляється?

  5. Класного менеджера нам прислали. Навіть не соізволив ознайомитися з станом справ на шахтах. А це йому видо, що зовсім не цікаво. Просто жах.

  6. Який там Гура молодець, зачухане село, чоловічого у нього нічого не має. Одні понти.

  7. “Бужанка” ще зрозуміє кого поставили до влади,аби не було пізно, не буду робити рекламу Борсуку ,я працював при його керівництві на 9 , так от після нього не було жодного директора який би забеспечив шахту новим обладнанням ,не “свіжопофарбованим” а саме новим ,інші тільки крали , не кажу що Борсук крав чи ні але шахту тримав робочому стані .Надіюсь всі побачили відео з Кисельовим? поздоровляю , нами буде керувати п’яне донецьке бидло ,яке плює на закон і тупо “не при дєлах” ))))0

  8. Подякуйте за Кисельова п’яному бидлу шахти Бужанка і їхньому лідеру ,психічно хворому Богдану Макарчуку.

    • Іменно тільки бидлу з Бужанської. Адже такого скрізь вистачає. Більшість на нашій шахті підтримує Борсука. Всі в голос говорять, що він почав налагоджувати роботу на Бужанській, як ніхто з керівників до нього. Недаремно, тоді як заставили написати заяву спонтанно після зміни поїхали відстоювати СВОГО директора. А тепер, ті щурі, риють на нього компромат. Та ми їх обов’язково присадимо. З таким станом справ на шахтах нарити можна на кожного. Єднаймося, і ми переможемо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа