<

Усне зауваження: суд «зглянувся» над батьками дітей, що з балкону жбурлялися в чоловіка у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 27.07.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6
/ коментарі 2

На батьків дітей, які в березні 2020-го року у Нововолинську жбурляли чимось з балкону в чоловіка, котрий потребував медичної допомоги, було відкрито адміністративне провадження. У червні цю справу розглянув суд. Його рішення було м’яким – лише усне зауваження.

Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду.

Нагадаємо, 19-го березня близько 14:00 на мікрорайоні Шахтарському дівчина помітила чоловіка, який лежав на землі та намагався встати. Люди обходили його стороною, а діти з будинку чимось жбурляли та прозивали «бомжарою». Згодом виявилося, що чоловік стікає кров’ю, живе неподалік та нещодавно пережив інсульт.

Пізніше правоохоронці встановили батьків неповнолітніх. І склали на них протокол за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей.

А нещодавно справу розглядали в судді, під час якого обвинувачений свою вину визнав повністю, запевнив, що у вчиненому щиро розкаюється, а також просив не притягувати його до адміністративної відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, суд зглянувся над батьком малих хуліганів і виніс поблажливе рішення: визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, однак звільнити його від адміністративної відповідальності за малозначністю правопорушення та обмежитись усним зауваженням.




коментарів: 2
  1. Пальчіком пагразілі етажедітачькам, а вони і раді. Браво “стражам правопорядку, що за порядком слідкують, а від безпорядків накивають п’ятами”, як мудро зазначив колись Юрій Андрухович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок