<

У Жовтневому злодій викрав термінал “Приватбанку”, в якому було біля сорока тисяч гривень (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 14.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

14-го квітня біля третьої години ночі у селищі Жовтневе на вулиці Шахтарській з приміщення магазину “Аркос” невідомий викрав термінал “Приватбанку”, в якому було більше 38-ми тисяч гривень.

Про інцидент правоохоронців повідомив житель селища 65-го року народження. Слідчо-оперативною групою встановлено, що невідома особа шляхом злому металевої решітки та віджиму металопластикових дверей проникла в середину приміщення. Працівниками поліції встановлюється сума збитків.

6253140c-3bc5-4e79-88ff-30a23d72b16f

Очевидно, злодій прослідкував за магазином. Як повідомили інтарнет-видання “БУГ”, операція була добре продуманою, адже на наступний день інкасатори мали забирати з терміналу для здійснення платіжних операцій гроші.

Правоохоронці працюють над встановленням особи зловмисника. Крадію загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Як повідомляє Служба безпеки банку, випадки викрадення терміналів самообслуговування поодинокі. Зловмисники завжди несуть кримінальну відповідальність згідно з законом.

“У ПриватБанку запроваджена інноваційна система безпеки, що дозволяє практично виключити можливість доступу потенційних грабіжників до сейфів із коштами банкоматів і терміналів самообслуговування. – наголошує начальник офісної охорони Північно-Західного РУ Роман Доманський – Це високотехнологічний комплекс засобів безпеки, що включає в себе засоби і фізичного, і електронного захисту та стеження за об’єктами. Її застосовують у банкоматах і терміналах, розташованих не тільки у відділеннях банку, але й в дрібних торгових точках і сільській місцевості. Таким комплексним захистом обладнані понад 8 тисяч банкоматів та більше 9 тисяч терміналів самообслуговування ПриватБанку в усіх регіонах України”.

У рамках програми «ПриватБанк – проти злочинності» фінансова установа гарантує всім винагороду за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, вчиненого проти банку. Від озброєного нападу на відділення й до отримання кредиту за підробленим паспортом. За останні два роки 95% злочинів, пов’язаних зі зламом банкоматів ПриватБанку, було розкрито протягом кількох днів після скоєння. ПриватБанк гарантує виплату винагороди в розмірі 25 000 грн за будь-яку інформацію, що допоможе затримати зловмисника. Передати інформацію в банк можна, зателефонувавши на номер (056) 716 35 02,(067) 565 12 34, надіславши повідомлення на e-mail: dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок