<

У нововолинських ліцеях пролунав останній дзвоник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 3.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2531
/ Коментарі відсутні

3-го червня у Нововолинську випускники відсвяткували останній дзвоник, що цьогоріч провели не так гучно. На заході присутніми були майбутні абітурієнти, їхні батьки та вчителі.

Кожен навчальний заклад обирав свій формат святкування, більшість з яких вирішили провести «лінійку» у приміщенні ліцею. Саме такий захід вирішив провести колектив Нововолинського ліцею №5.

Останній дзвоник супроводжувався концертною програмою від 11-класників. Класні керівники привітали учнів з завершенням шкільного навчання та побажали успіху у дорослому житті.

Випускники залишили на згадку шкільному колективу відео зі спогадами щасливого та безтурботного життя. Разом виконали пісню українського гурту Скрябін та зробили фотографії з рідними.

Хоч діти майже три роки вчились у режимі онлайн, та поза межами навчання проводили час разом з однокласниками. З наступного року у Нововолинську все ж планують поновити навчання у змішаному режимі, якщо дозволять умови.

Бажаємо 11-класникам успішно скласти національний мультитест та вступити до омріяного вищого навчального закладу. Уже З 20-го травня до 7-го червня триватиме перший етап, де абітурієнти повинні підтвердити свою участь у основній сесії на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа