<

У Нововолинську взяли під варту серійного злодія-рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 31.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

24-го липня під варту взяли чоловіка, який вчинив ряд крадіжок на території міста Нововолинська. Злодій раніше судимий за аналогічні злочини.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, затриманий – 32-річний мешканець міста. Вийшовши з місць позбавлення волі він знову почав вчиняти крадіжки. Чоловіка неодноразово затримувли на місці вчинення злочину і поки здійснювали необхідні дії, які передбачені кримінально-процесуальним законодавством, він продовжував красти.

Чоловік підозрюється у вчиненні кількох крадіжок, зокрема: хімчистки, швейного ательє, двох квартир та приватного будинку, – йдеться в  ухвалі Нововолинського міського суду про обрання запобіжного заходу.

Так, 20-го грудня 2017 року шляхом пошкодження вхідних дверей пробрався у ательє, звідки виніс наданий для хімчистки одяг: натуральні дублянки, шуби, куртки, весільну сукню, нанісши збитків на загальну суму більше 23-х тисяч гривень. Також було викрадено з ательє праску парову, прес ручний педаль до швейної машинки, бігунки до замків, матрицю до пресу, дирокол для тканини, ящик з інструментами. Викрадене майно оцінили в 6 550 гривень.

Злочинця підозрюють у вчиненні двох квартирних крадіжок. 28-лютого шляхом віджиму металопластикового вікна проник в приміщення квартири на 15-му мікрорайоні, звідки викрав телевізор марки «Samsung», телевізор марки «Philips» 32 дюйми, мобільний телефон марки «Samsung GT 19505» , пилосос іноземного виробництва, дубовий стіл, чотири дубових стільця, чотири картини, нанісши матеріальну шкоду на загальну суму 23 000 гривень.

13-го березня шляхом підбору ключа проник в середину квартири по вулиці Святого Володимира та викрав гроші в сумі 150 гривень та дві жіночі позолочених срібних каблучки.

12-го березня через паркан пробрався на огороджену територію будинку по вулиці Сковороди, де з приміщення теплиці, розташованої на подвір’ї, викрав 8 автомобільних дисків та 10 шин, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 16 500 гривень.

Під варту чоловіка взяли на шістдесят днів. Захисник підозрюваного просив обрати для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, мотивуючи тим, що останній має міцні соціальні зв’язки, оскільки є одруженим і має на утриманні двох неповнолітніх дітей. Однак з огляду на те, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності, має не зняту і непогашену судимість, ніде не працює, легальних самостійних джерел доходу не має, обґрунтовано підозрюється у вчиненні ряду умисних корисливих злочинів, суд задовольнив клопотання слідчого про взяття під варту.




один коментар
  1. РУКИ ЙОМУ ПОВІДРУБУВАТИ.ПОКИДЬКУ.ВОНО Ж ПОТІМ ДАЛІ БУДЕ КРАСТИ.НЕПОТРІБ ТОЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа