<

[ОНОВЛЕНО] У нововолинській маршрутці раптово помер чоловік

11:39 | 29.06.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
7618
/ коментарів 8

28-го червня під час поїздки в автобусі, що курсував від дачного масиву «Прикордонник» до Нововолинська, раптово помер чоловік.

У поліції зазначили, що в районі зупинки «Стара Лішня», пасажири автобуса повідомили водію, що одному із них стало погано. Водій зупинив транспортний засіб, а люди викликали швидку до пожежної площі.

Простоявши 2 хвилини, пасажири не могли визначитись кому погано та вказали, що можна їхати далі.

Прибувши на пожежну площу у Нововолинськ, пасажири повторно викликали швидку чоловікові, який вже був без свідомості у маршрутному таксі. Медики, прибувши на місце події, розпочали реанімаційні заходи щодо відновлення життєдіяльності організму, та на жаль чоловік помер.

Версія очевидців дещо відрізняється. Як йшлося у повідомлені від очевидців на фейсбук-сторінці, коли чоловіку стало зле, пасажири громадського транспорту відреагували миттєво, проте сам водій віднісся байдуже – продовжував їхати та збирати людей на зупинках.

“Ми приїхали на місце призначення, проте швидка не дочекалась. Люди викликали медиків повторно, через 10 хвилин вона таки приїхала”, – йдеться в дописі.

На зупинці медики констатували смерть чоловіка. Авторка допису звернулась до міського голови з питанням щодо справності транспортного засобу, у якому помер чоловік.




коментарів: 8
  1. А водій був у справному стані? Замість того, щоб мчати до швидкої, він ще грошики збирав на всіх зупинках? Герой!

  2. Питання двояке… А якщо на зупинці хтось стояв теж у важкому стані, можливо з дитиною, можливо до лікаря за тиждень записаний…
    Чому швидка назустріч не поїхала і чому повний автобус не зміг допомогти…впевнений повний автобус з закритими вікнами бо дуже дує попри спеку.

  3. А чому медики ,приїхавши перший раз, не подзвонили тій людині, яка викликала швидку доя уточнення. Номер телефону, людини яка дзвонить на швидку фіксується і передається бригаді яка їде на виклик для того щоб можна було уточнити адресу якщо вдруг якась нестиковка. Я колись викликав швидку на зупинку по вулиці шахтврський до автостанції, людині було погано, швидка приїхала на зупинку біль технікуму і мене не бачила що я їм машу рукою, з машини швидкохї мені передзвонили і їм сказав де ми знаходимось і вони під’їхали.

  4. Мені не раз приходила в голову думка- яке потрібно мати здоров’я пенсіонерові,щоб їздити в Нововолинськ з “скотовозах”? Думаєте,хтось винен в смерті чоловіка? “Швидка” не могла їхати назустріч,а “маршрутка” без зупинок?…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя