<

У Нововолинську створять центр професійно-технічної освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 10.07.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
90
/ 1 коментар

Із 3-го липня професійно-технічне училище №11 міста Нововолинська припинило свою діяльність. Натомість відбудеться приєднання навчального закладу до ВПУ, на базі якого створять Нововолинський центр професійно-технічної освіти.

“Прийшов наказ Міністерства.  За вказівкою Волинської обласної державної адміністрації училище припинило діяльність із 3-го липня. Учнів та працівників закладу напередодні про такий крок не попереджали.

Нас повідомили про реорганізацію  ПТУ та ВПУ в Нововолинський центр. Я вже не директор,  хоча на посаді ще працюю, але повноважень керівника немаю.

В області  є училища, де навчаються 180 – 200 учнів. У нашому ж закладі – 380. Це дуже складна система. Як людям виплачувати зарплати, стипендії? Учні та педагоги ніби мають перейти у реорганізований центр, який буде створений на базі ВПУ.

Наразі всі педагоги у відпустці. Приймальна комісія ж працює, діти документи подають.

Як далі буде – не знаємо. Є ж гуртожицький і навчальний корпуси  із ремонтом. І що ж тепер?”, – розповів екс-директор ПТУ №11 Юрій Стецюк.

Як повідомила керівник Нововолинського ВПУ Валентина Приступа, такий наказ справді надійшов.

“Діяльність ПТУ №11 припиняється шляхом приєднання до Нововолинського ВПУ. Всі учні та педагоги переходять до Нововолинського ВПУ, де згодом буде створено центр професійно-технічної освіти.

Всі будівлі ПТУ переходять на баланс ВПУ”, – додала вона.




один коментар
  1. Ну, звичайно ж створюваний центр ПТО перебуватиме під мудрим керівництвом В.Приступи. Нещодавно мене спитали: А хто залишиться на посадах у випадку відставки чи зміщення міського голови? Я відповів – НІХТО! Із плином часу, зі старої гвардії у Нововолинську, не тертимуть дупами нагріті крісла, жоден із існуючих і живих іще, “червоних директорів”, їхніх дітей, кумів, свояків і родичів.. Тому, цій категорії відмираючої гілки кадрового потенціалу “гомо-совєтікус” родом із СССР, потрібно бути мудрими. До того часу, вони мають розрахуватися з роботи, щоби не судили за розкрадання міського комунального майна. Де Ви, молоді, сміливі та завзяті? Я Вам вже 15 років розчищаю шлях. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер