<

У Нововолинську правоохоронці шукають власників речей, викрадених наркоманами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 27.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Поліція просить зголоситися власників речей, які були виявлені під час проведення санкціонованих обшуків наркоточок у Нововолинську. Фото, оприлюднені інтернет-виданням “БУГ”, дадуть можливість швидше та ефективніше знаходити та повертати викрадені речі.

“БУГ” повідомляв, що 26-го травня у Нововолинську відбулася масштабна операція по боротьбі з наркозлочинністю, участь в якій взяли близько 50-ти чоловік у складі спецпідрозділів, працівників Головного управління Нацполіції у Волинській області та Нововолинського відділу поліції.

Під час обшуків точок, де здійснювалася торгівля наркотиками, працівники поліції виявили безліч речей (техніку, ювелірні вироби тощо), ймовірно, викрадених наркоманами.

Від правоохоронців ми отримали понад 200 фотографій, тому повідомляємо читачів: оновлювати фото будемо поступово. Також ви маєте змогу ознайомитися з фотогалереєю викрадених речей на Нововолинському інформаційному порталі.

Нагадаємо, що усі речі поліцейські вилучили під час проведення санкціонованих обшуків у мешканців Нововолинська. Серед вилученого майна є також побутова техніка, інструменти, велосипеди тощо.

Громадян, які впізнали на фото свої речі, просимо звертатися за телефонами: (073)4693677 або 102




коментарів: 6
    • Наркотикотики – залежність, що дуже дорого обходиться як залежному і його близьким, так і іншим людям. Щоб отримати дозу,_ треба мати гроші (не малі). Працювати – не то. Значить що? Вкрасти (не так важливо що, де й скільки) й обміняти (або ломбард) задля чергової порції трутки. Продавці наркоти давно скуповлюють(обмінюють) – двохсторонній зиск. Будьте здорові!

    • згоден відстрілювати без жалю треба нечисть . цю хворобу неможливо зупинити а горя вони людям і близьким нароблять чимало .

  1. “Почистили” наркомана. А хто буде ліквідовувати розповсюджувачів наркотиків, знищувати наркотрафіки? Щос не чути, щоб сидили за гратами ті, хто привозить в місто цей дурман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер