<

У Нововолинську попрощалися із загиблим на Сході бійцем Олегом Пушкаруком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:55 | 13.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
11
/ коментарів 6

13-го травня у Нововолинську поховали загиблого у воєнних діях поблизу Золотого Луганської області Олега Пушкарука. Вшанувати пам’ять Героя прийшли небайдужі нововолинці.

Прощання із загиблим бійцем розпочалося біля будинку, куди прийшли родичі, близькі, друзі, бойові побратими, представники військкомату та міської влади, інші небайдужі мешканці.

Звідти тіло бійця на руках понесли на майдан Незалежності. Там його зустріли місцеві жителі, дехто ставав на коліна.

Свої співчуття родині та слова вдячності за відвагу Героя, висловив його бойовий побратим Віктор Віленко:

“Коли ми повернулися зі Станиці Луганської на ротацію, думали – вже звільнимося. Та поїхали знову на Схід в район Золотого Луганської області. Буквально приїхавши туди, частина поїхала у відпустку, в тому числі і я. Та в ніч з 8-го та 9-го почув звістку, яка мене просто “вбила”. Олег мужньо виконував свій чоловічий обов’язок”.

Після вшанування пам’яті загиблого бійця в центрі міста, колона рушила до собору. У Свято-Духівському храмі за упокій Олега Пушкарука відслужили панахиду.

Поховали бійця на старому кладовищі з усіма військовими почестями.

49-річний Олег Пушкарук був головним сержантом 9-ї роти 3-ї батальйонно-тактичної групи 14-ї окремої механізованої бригади. Службу проходив за контрактом. Загинув 9-го травня під обстрілами в районі Золотого Луганської області.

Вдома на загиблого бійця чекала 35-річна дружина та два маленьких сина – 2-х та 5-ти років. Без батька лишився син від попереднього шлюбу.

Вічна пам’ять Герою! Редакція інтернет-видання “БУГ” висловлює співчуття родині загиблого.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/1726145694131192/




коментарів: 6
  1. А два молодих тіла сиділо в хіросуші і навіть сраку не підняли. Навіть після зауваження жіночки з колони. Пока не прилетить в хату – не зрозуміють.

  2. Вічна пам’ять герою який поліг за нас з вами на сході! Дуже шкода що більшість мешканців нашого міста немало часу вшанувати пам’ять нашого героя. Напевно що були набазарі чи на відпочинку.Мені дуже прикро що більшості байдуже на чуже горе але ми всеодно переможемо. Слава Україні.

  3. Давайте влаштуємо масову панахиду? Щось зміниться ? Кожен з нас має змінювати все навколо себе на краще усі мають виконувати свою роботу якісно на 100%
    Ваших думок на зміни в цьому місті і країні вистачить лише до ранку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер