<

У Нововолинську люди в дворі розпивали алкоголь, переконуючи, що це молоко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 6.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 14

У Нововолинську компанія нетверезих людей розпивала алкоголь у дворі посеред дня. Інцидент трапився 6-го липня за адресою вулиця Нововолинська, 53.

Зі слів мешканців будинку, декілька годин поспіль компанія з шістьох людей вживала алкогольні напої посеред двору, щоправда, “заховавшись” у кущах.

На місце події небайдужі люди викликали правоохоронців.

“Яка підстава виклику? Те, що просто під деревами сидимо?”, – дивувався один із чоловіків.

А ще переконував правоохоронців у тому, що всі вживали лише молоко.

“Те, чи розпивали алкоголь раніше – не має значення. Могли випити горілку в одному місці, а тут просто сидіти і пити молоко”, – переконував чоловік.

Мешканців будинку турбує той факт, що діти регулярно стають свідками подібних ситуацій. До того ж декілька місяців поспіль у дворі діяв пункт прийому склотари та металобрухту.

“Завжди тут сидять, залишають гору побитих пляшок, а діти ж бігають. Поліція приїжджає регулярно. Не раз скаржились, щоб той пункт прийому прибрали”, – розповідають мешканці будинку.

На порушників правоохоронці наклали адміністративне стягнення у вигляді попередження.




коментарів: 14
  1. небайдужi люди-‘стукачi’ займiться краще дiлом та правильним вихованням своiх дiток, щоб вiрно умiли вiдрiзняти погане вiд хорошого та не пхали нiс у чужi справи)

    • Ви б, “ніку-80”, не тряслись від страху, а підписались своїм батьківським і прадідівським прізвищем, як порядна і законослухняна людина.

      • Ніку80 просто говорити.Це ж не в його дворі алкашня п’є молоко.
        Якось під вечір забирав ноут з ремонту з Контрол-З, то теж бачив,як поліція проводила виховну роботу.Значить,там дійсно весело живуть.

      • Мені цікаво одне-ХТО ВАМ ПЛАТИТЬ??,)))))
        за всі ваші проФФЕсійні статті..зауваження..коментарі..
        ХТО ЦЕ ТАКИЙ??,))
        ШО ЗА АНД..Н.??))
        ЧИ ви пишете чисто на так сказать ентузіазмі???
        Відпишіть будьте ласкаві.

  2. Якщо поліція декілька разів виЯвляла ” точку” в 51 будинку і вони її неможуть закрити зачить хто вони…? Чи не хочуть? Чи вигідно? Там у цих дворах робиться жах рачки залазять на так звану ” точку”

  3. Та не тільки пляшки, а і шприци!!! А ти там будеш багато говорити щоб діти ніс не пахали, то дивись щоб тебе не оставили, падло, без носа!!!!!

    • слиш чуділо, де у статті взагалі йдеться про шприци?? як такий ділок , то ходи по смітникам та зганяй усіх бомжів та алканавтів , то хотсь з них точно тобі твого носа відкусить та кудись запхає!!!!!))

  4. чом всполошились, орли?) та і на знімку чітко видно, п’ють законослухняні громадяни саме МОЛОКО!)) а діткам дійсно краще на дитячому майданчику гратися, а не в місцях зібрання неблагополучних людей, в кущах та біля смітників, і батьки це повинні хоч якось контролювати (хоча не здивуюсь якщо багато з них і самі десь у цей час хляють:)

  5. та і зазначено, що у дворі діяв пункт прийому склотари та металобрухту, от і ходють відповідні громадяни по місцях бойової слави, ностальгія у них може) а те що житлові будинки збоку- це ж не їх вина, а певно тих, хто дозволив там вищезазначені пункти..

  6. закрити треба той “пункт”, постійно там алкаши тусуються, не можна пройти. дійсно діти дивляться на ту убогість.

  7. дуже дивує думка людей, якы нормально реагують на алкашыв у таких місцях. Це ненормально і неприємно навіть бачити , що є такі люди, відразу їх шкода і шкода , що живемо і ходимо біля таких…
    Коли вживають алкоголь і курять в громадських місцях – це ненормально. Мені наприклад гидко це все , коли біля дітей і жінок вагітних наші мужики запросто несоромляться пити пиво і диміти – це ненормально.
    А боротись нема як і нема сенсу – все в середині закладено в людині, її неперевчити і не переконати бути культурною або як мінімум не створювати дискомфорт іншим людям…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер