<

У нововолинській квартирі викрили лабораторію з виготовлення наркотичних засобів та знайшли зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 2.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
651
/ Коментарі відсутні

1-го серпня нововолинський відділ поліції та департамент боротьби з наркозлочинністю, затримали чоловіка, на ім’я Віталій, який у однокімнатній квартирі по вулиці Маяковського 1а, займався вирощуванням коноплі та виготовленням інших подібних речовин, організував лабораторію для виробництва опіумних засобів.

Під час обшуку правоохоронці виявили в помешканні 54 кущі коноплі, 220 грамів речовини рослинного походження, схожої на карабіс,відповідне обладнання для виготовлення наркотиків та інші хімічні речовини, які згодом встановить експертиза. Також були знайдені малокаліберні патрони: три набої калібру 4,55 мм., три набої калібру 9мм., два набої калібру 5,45мм, 43 набої ”холості” калібру 5,45мм, та саморобний пристрій для стрільби. Нагадуємо, що місяць тому в Нововолинську була пограбована карета швидкої допомоги, у квартирі чоловіка виявили кардіостимулятор вартістю 18 000 гривень, тому є підстава звинувачувати його у скоєнні цього злочину.

DSC06785
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У 2007 році двоє людей в масках здійснили напад та пограбування «ПриватБанку», саме цей чоловік був причетний до цієї кримінальної історії, відбував покарання в місці позбавлення волі. В квартирі було вилучено інші цінні речі, як наприклад, медалі, розрахунковий термінал, комп’ютери, є припущення, що все знайдене являється краденим.

Слідство продовжується, правозахисні органи діють в міру своєї компетентності.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа