<

У Нововолинську знову з’явиться «Віршована алея» в міському парку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:30 | 15.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 11

Упродовж 21-22 червня в Нововолинькому міському парку активна молодь буде працювати над створенням «Віршованої алеї».

Про це в фейсбук повідомив керівник громадської молодіжної організації “Нові крила” Павло Медина.

Проект будуть реалізовувати в рамках фестивалю Активних Громадян від Active Citizens Ukraine. Мешканців Нововолинська просять долучитися до його втілення та пропонувати рядки, які будуть нанесені фарбою на асфальті в парку.

“Друзі, коли Ви востаннє читали твори Іздрика, Жадана, Любки або ж будь-кого з інших сучасників чи класиків? І робили це не вдома або на навчанні, а на прогулянці чи по дорозі на роботу? 

Три роки тому одним з перших моїх проектів стала “Віршованоа алея” у Нововолинську. Разом із командою Молодіжний центр “Нові крила” ми втілили ідею в життя. Та час вніс свої корективи й алея потребує оноволення. Разом з нами над її створенням працюватимуть волонтери з різних куточків України і Волонтер корпусу Миру з США. Кожен з вас може стати частиною команди.

Упродовж 21-22.06 в центральному парку будемо працювати над створенням Віршованої алеї. Розпочнемо 21-го червня о 15:00. Чекатимемо усіх в центральному парку! Просимо поділитися творами улюблених авторів, не лише української, а й світової літератури, які б ви хотіли бачити на вулиці нашого міста. Можна рядки улюблених пісень. Пишіть в коментарях або в особисті повідомлення”, – пише Павло.




коментарів: 11
  1. Будьте ласкавi, заасфальтуйте алею для цього. Читать вiршi мiж дiрками не дуже гарно!!!

      • Воронням мають займатись ВУКГ. Самі бачите наскільки активно вони займаються цим питанням.

  2. А чому би не зайнятися створенням «Віршованої алеї» на новому асфальті, який в минулому році наклав Коптюк від базарчика до спортшколи. Зразу ж були б вірши в орнаментах, приукрашені зіллям, яке вилазить з-під асфальту. Та й гостям міста можна розказувати, що так задумано, спеціально іноземних дизайнерів викликали і фірму “САНТЕХМОНТАЖ” для цієї справи невідомо де навчали, і на це витрачено немалі кошти. Все робиться для блага городян.

  3. Є практика західних країн як вигнати ворона з місця гніздування,На весні коли будуються гнізда їх зносять великим тиском води (пожежна машина) і ворони покидають те місце.Все просто.А кому це потрібно???

  4. зробіть парк нормальний…..ато стидно там ходити!!!Ворони над головами літають…зарості !!!Давно треба звернути увагу на нього…занедбано все там і центр міста!!!

  5. Зверніть будь _ласка увагу на сам парк а не на алею!!!Спочатку наведіть порядки в ньому тому що в центрі міста якісь джунглі….((страшно ходити!!!Все занедбано…зробіть лавочки …саму алею косткою обкласти…за газоном дивитись…майданчик для дітей зробити!!!Тоді і алею малюйте!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер