<

У Нововолинську знайшли повішеним хлопця перед квартирою його дівчини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 7.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 10

4-го лютого у Нововолинську в під’їзді одного з будинків знайшли повішеним 33-річного хлопця. При ньому була передсмертна записка.

У поліції розглядають версію самогубства через непорозуміння з дівчиною, з якою хлопець разом мешкав. Повішеним його знайшли перед дверима її квартири.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, хлопець прив’язав шнурок до перила у під’їзді.
Напередодні були сварки зі співмешканкою.

У кишені знайшли записку, в якій молодик писав: “У моїй смерті прошу нікого не винити”.




коментарів: 10
  1. То ви пишіть, що то за “хлопець”: судимий за вбивство своєї жінки, свою донечку лишив сиротою, вийшов – донімав свою нову “дівчину”, бив її і будь кого іншого, хто був біля неї…..хай спочиває з миром, але не виніть ту дівчину.

    • Ніхто і не винить нікого, тим більше дівчину, що в людини чогось не вистачає, що так вчинив…Дякуємо за деталі.

  2. Якщо все так як в коментарі-писати нічого, а от версія про “непорозуміння” з дівчиною… Як на мене – наша нововолинська поліція-більше “непорозуміння”.

      • По-перше – я не причепиВСЯ, а здорово критикую-бо так працюють. І не тільки поліція, ще я дуже полюбляю комунальні служби, місцеву владу, насєлєніє (велику частину). Вам же, шановний, теж деякі пости подобаються, чи мені повинна подобатися іржава вода? Чи “закатані” в неякісні дороги гроші?

        • Поліція робить свою справу-охороняє громадський порядок та захищає громадян від злочинців. І робить поліція це цілком добре.

  3. Хлопець був одруженний з першою дружиною.Застав дружину з коханцем.Почалася сварка і він в стані величезного психологічного стресу штовхнув іі.При падінні вона вдарилася головою і загинула.Його засудили за ненавмистне вбивство.Хлопець був дуже хорошою людиною,але все пішло наперекіс через підлу зраду коханоі дружини.Нова дівчина постійно пиляла його,що він заробляє мало грошей.

  4. Як звати того хлопця? Він часом не з м-н “Шахтарського” 3 будинку? Його звати часом не Роман?

  5. Дівчину ніхто не винує,але вона його не хоронила,а гроші забрала,про дитину яка залишилася сиротою не згадала,але дитині нічого не бракує вона має все і нівчому не надається бог їй суддя в неї також є діти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер