<

На «стометрівці» у Нововолинську чоловік знову нападає на дівчат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 7.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
47
/ коментарів 12

У Нововолинську на бульварі Шевченка знову гуляє чоловік, який нападає на дівчат.

Про це розповіла мама дівчинки, яку нововолинець вдарив у живіт. Відомо, що чоловік страждає на психічні розлади і такі ситуації в місті періодично повторюються.

Випадок трапився близько 17:00 5-го квітня на “стометрівці”.

«Моя 15-річна донька йшла, розмовляючи зі мною по телефону. І зненацька чоловік приблизно 40-ка років цілеспрямовано підійшов до неї, дістав різко руку з кармана і вдарив у живіт та втік», – розповіла жінка.

Про подібний інцидент розповідала ще одна мешканка Нововолинська. Чоловік різко вдарив її у спину. Це трапилося також на “стометрівці”, неподалік кафе “Базилік”.

«Чоловік лізе до дівчат, може навіть вдарити і удари в нього сильні. Чіпляється до всіх дівчат, які проходять біля нього», – розповідають.

Наступного дня після публікації у поліції повідомили, що направлять листа у лікарню, бо чоловік страждає на психічні розлади.




коментарів: 12
  1. Я теж йшла з дітьми віе накинувся на мене,діти полякалась та і я сама теж…Нема на нього управи..

  2. Це Тарас з Благодатного. Раніше таким агресивним ніколи він не був. Йому достатньо одного «ляща» , щоб попустило. Сильно не бийте, він справді хворий.

  3. В понеділок я гуляла з подругою і якісь чоловік років 50-60 на площі біля пам‘ятнику солдату біля базиліка тоже хотів вципитись до нас але ми швидко втікли. Це було десь біля 9 вечора

  4. Нажаль управа є , має бути заява у поліцію від кількох потерпілих або ж якимсь способом переконати агресора іти лікуватися. Після заяви далі по процедурі лікарі мають право здійснювати примусову госпіталізацію, без заяви потерпілих ніяк.
    Якщо чолов’ягу не підлікувати, то в такому стані наробить біди і самого зачинять вже не просто в лікарні, та ще й надовго .
    Тому треба діяти вже.

  5. А хлопчики в формі тим часом лякають собачок і ганяють пасажирів маршруток. Бо вони здачі не дадуть. А цей нововолинець може. Удари ж у нього сильні.

  6. Як можна переконати агресора іти лікуватися?))) (тут зразу чомусь згадалися україно-російські відносини останніх років). Як на мене то тут без застосування сили не обійтися. Побачу на власні очі то точно провчу психопада , але схоже вони враховуючи мою статуру просто бояться щось таке збоку чудити..

    • Юра, кулаки не допоможуть вилікувати розлад. А якщо ти хочеш вимістити злість на хворій і ментально немічній людині, то тобі самому не завадить підлікуватися, друже.

      • От якби на твоїх очах на твою жінку/дочку/внучку напало подібне і вдарило в живіт хотів би я побачити як би ти йому виліковував розлад одразу після побаченого. Хіба що ти якась ‘штунда’ або просто мямля..

      • От якби на твоїх очах на твою жінку/дочку/внучку напало подібне і вдарило в живіт хотів би я побачити як би ти йому виліковував розлад одразу після побаченого. Хіба що ти якась ‘штунда’ або просто мямля..

  7. А якщо подивитись на обставини, то рідні того чоловіка не можуть, як раніше було, здати його на лікування, бо зараз новий закон і без його згоди, ніякий лікувальний заклад не хоче брати його. Колізія? І маємо, що маємо.

  8. от чому хвору на голову собачницю з гуртожитку що біля автостанціЇ не лікують та не виселяють за величезні борги, вона ж просто не дає згоди!

  9. От добре він б’є у живіт а якщо жінка яку він вдарить буде вагітною на ранніх термінах то що тоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя