<

У Нововолинську театр «Авантюра» представив прем’єру вистави «НЕвезучий»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 23.09.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
14
/ коментарі 2

22-го вересня у міському Палаці культури нововолинський народний аматорський театр «Авантюра» представив прем’єру «НЕвезучий». Автор та режисер психологічної драми Сергій Петрук.

Любителі місцевого театру заповнили практично всю глядацьку залу. Актори – це люди різноманітних професій, які на сцені перевтілюються в свого героя. Цього разу присутні на виставі мали можливість поринути в роздуми.

Чого боїться головний герой більше – смерті чи забуття? Він задумався, що дасть пам’ять про нього, що інші будуть про нього згадувати?

“Залишити після себе слід, не бути простим спостерігачем, не розчинитися серед забутих мільярдів, а бути корисним хоча б комусь одному після своєї смерті…”, – мислить НЕвезучий.

На сцені мали дебют одразу три актори, серед яких і найменший 7-річний Ілля Лукашук. Головну роль зіграв Олександр Грицюк, який вже 25 років грає в театрі.

НЕвезучий весь сюжет просидів на зупинці. В цей час на свій автобус очікували інші герої, кожен з яких показав ставлення до самотнього, мовчазливого, у своїх роздумах, чоловіка на лавці. І коли він вирішив покінчити життя самогубством, з’явилася вона…

Що проживає чоловік в різні періоди свого життя – дитинства, юнацтва, молодості та в старості? Розповіді 7-річного хлопчика, 15-річного підлітка, 25-річного парубка, 35-річного чоловіка продемонстрували глядачам позитивні, добрі моменти та іншу сторону життя.

Режисер вистави Сергій Петрук вперше спробував свої сили. Сюжет написав за один вечір. Чи сподобався він глядачам – про це говоритимуть відгуки присутніх. А поціновувачів авантюристів у місті є чимало, які щоразу очікують на нову прем’єру.

Чи зможуть ще раз поринути в сюжет психолічної драми ті, хто не прийшов цього разу? – Режисер театру «Авантюра» Марія Олійчук розповідає, що після прем’єри думають над показом вистави “на біс”.




коментарів: 2
  1. Правильну справу робить театр. Чекаємо на нові роботи. Олександру Грицюку- міцного здоров*я та творчих злетів.

  2. Респект театру “Авантюра”! Обожнюю усі їх постановки. Вони завжди різносторонні, різнопланові. Але незмінним є одне – відданість справі та талант акторів театру. Сергій Петрук вразив неймовірно! Глибокий, цікавий зміст вистави. Геніальний задум. Так тримати! Чекаємо ще чогось новенького. Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа