<

Дівчина, яку розшукували родичі в Нововолинську, вийшла на зв’язок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 2.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
26
/ коментарі 3

У неділю, 30-го вересня, близько 12:00 у селі поблизу Нововолинська вийшла з дому та не повернулася 23-річна Тетяна. У вівторок зранку, 2-го жовтня, родичі почали бити на сполох, поширювати інформацію про зникнення в соцмережах та у ЗМІ. Після публікацій дівчина вийшла на зв’язок.

Як розповідали родичі, близько 12:00 Таня виїхала з дому, села Гряди, що поблизу Нововолинська, у напрямку міста. Казала, що їде до брата в село Бужанка. З 18:00 неділі перестала виходити на зв’язок, телефон був вимкнений. В соцмережах також востаннє з‘являлася в неділю ввечері.

Тетяна одружена, чоловік перебуває в Польщі. Батьків у неї немає. Нещодавно також приїхала з Польщі, була з чоловіком, та повернулася, бо захворіла.

Після того, коли масово почали поширювати інформацію про зникнення дівчини, вона сама вийшла на зв’язок. З Тетяною все добре, насильству не піддавалася.

Про те, де була дівчина та чому не давала про себе знати, рідні не бажають розповідати. Та говорять, що дуже шкода, що трапилася така ситуація та дякують усім небайдужим, хто поширював інформацію, адже вони дуже переймалися за життя Тані.




коментарів: 3
  1. Ніби доросла, одружена дівчина, а думки не виникло, що хтось може турбуватись за неї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок