<

У Нововолинську провели обшуки в квартирі наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 11.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ коментарів 5

10-го квітня у Нововолинську правоохоронці управління протидії наркозлочинності Волинської області затримали чоловіка 1993-го року народження і його співмешканку, підозрюваних у збуті наркотичних речовин, та провели обшуки в їх помешканні.

Санкціоновані обшуки відбулися на вулиці Гагаріна, 19.

Нагадаємо, 10-го квітня Нововолинським відділенням поліції за участю Нацгвардії було здійснено патрулювання містом, проведено ряд оперативних заходів, в тому числі 10 обшуків.

Полісмени обласного управління протидії наркозлочинності з грудня 2018-го року вели спостереження за наркоторговцями, здійснювали контрольні закупки наркотичних засобів.

Пара виховує малолітнього сина, жінка перебуває на ранніх строках вагітності, проте це не завадило нововолинцям займатися торгівлею наркотиками.

Сусіди підтвердили, що в цю квартиру постійно ходять за дозою наркозалежні.

Торговець на прізвисько «Шкет» та його на два роки молодша співмешканка не відчинили двері правоохоронцям, тому проникнення в приміщення було здійснено примусово шляхом вибивання дверей.

В ході перевірки було виявлено 19 порожніх блістерів з фабричним написом “Субутекс”, порошкоподібну речовину білого кольору та металеву частину скальпеля.

Вилучену білу речовину нaпрaвлено нa експертизу.

Нагадаємо, що на чорному ринку одна таблетка “Субутексу” коштує 500 гривень.

Зa словaми порушникa, нaркотики він зберігaв виключно для влaсного вживaння, оскільки є наркозалежним.

Однак не лише сусіди підтверджують той факт, що в квартиру ходять за дозою, а й читачі інтернет-видання “БУГ” повідомляли про цю точку продажу наркотиків.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.





коментарів: 5
  1. Невже щось таки починає робитися. Якби не нацгвардія, ніхто нікуди би не ходив. Цікаво як ті псевдо поліцейські обшукували тих, кого кришують.

  2. Бляха муха!Інтерпол в шоці віл успіхів наших правоохоронців.Аж 19 порожніх пакетів від “Субутексу”.!!!!!! Ага,
    ще поломаний скальпель! Наркокартель ридає та просить пощади.Поліція Європи записується в чергу за перейнятям досвіду. СЛАВА ВОЛИНСЬКІЙ ПОЛІЦІЇ!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер