<

У Нововолинську підвищили тариф на воду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 21.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 16

Із квітня у Нововолинську будуть діяти нові тарифи на воду. 21-го березня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради прийняли відповідний проект рішення.

Начальник відділу економіки виконавчого комітету Нововолинської міської ради Роман Подлевський зазначив, що тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення зростуть на 5,6 %, з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 5,8 %.

Рішення набирає чинності через 15 днів з дати його офіційного оприлюднення на сайті міської ради.

Відкореговані тарифи будуть наступні (додаток до проекту рішення, опублікованого на сайті міськради):




коментарів: 16
  1. Мене єдине що цікавить. Чи можна буде колись побачити і відчути хоть якесь і в чомусь пониження тарифів і цін.

    • “было время – и цены снижали, и текли куда надо каналы, и в конце куда надо – впадали !”, хе-хе…

  2. Охрєнєлі хлопчики! Треба припиняти платити! Як тисячи містян не будуть платити, то охрєнєвші чиновники швидко тарифи знизять

  3. хахах, за ту іржу ще і тариф збільшують))) а що хіба залізо подорожчало на скільки там процентів?

  4. Вони, що там всі геть подуріли в тому водоканалі? За що люди повинні платити? За іржаву воду чи за те що, газові колонки не запалюються в людей бо тиску води немає? Озимчук, думай!

  5. О та це ще хороші тарифи, для прикладу в Жовкві (вода – 13,87/ відведення – 21,09), 35 грн за що!!! Це типу “нащо боротись з корупцією, як в народу можна качнути” )))

  6. Якщо після підвищення тарифу з крана піде нормальна фторована вода, то я згоден заплатити більше. Але за руде гівно я платити не хочу і не буду, бо навіть випрати нічого не можна, всі білі речі тепер безнадійно руді

  7. Чомусь не дивно.Навіть не знаю чому.За комуналку принципово буду платити через місяць після виборів.Коли інфляція зжере бідну гривеньку,мозоликами зароблену.Не так прикро буде.

  8. Вони тільки за покращення голосують одноголосно.Я теж не згідний платити за іржу але вони ще проголосували якщо не платиш то пеня буде нараховуватись.

  9. Вирити свердловину, провести труби/насоси і пішов той водоканал під три чорти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця