<

Конфлікт у дворі багатоповерхівки в Нововолинську: вдарили неповнолітнього та вимагали гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 15.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 14

15-го березня у Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському у дворі між будинками №31 та 30 у неповнолітнього хлопця вимагали гроші та нанесли удари в обличчя.

Подія трапилася близько 18-ї години. На місце викликали поліцію: групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин.

Як розповів сам неповнолітній потерпілий, він з другом гуляв у дворі. Із вікна 29-го будинку, що на Шахтарському мікрорайоні, якісь хлопці почали до них вигукувати, потім вийшли на вулицю і стався конфлікт.

Неповнолітньому нанесли удар в обличчя.

“Я з другом грав цілий день з м’ячем. Двоє хлопців підійшли і почали вимагати гроші, потім вдарили мене. Менший брат побіг додому і сказав мамі, яка і викликала поліцію”, – розповів хлопець.

Правоохоронці на місці з’ясовували обставини інциденту.

Деталі повідомив керівник Нововолинського відділення поліції.




коментарів: 14
  1. В цивілізаціях карантин, тут стадо зібралося і дивитися як поліція приїхала… Бракує слів

        • Доброго дня шановний! Те що хулігани вимагають гроші у дітей і бють ногами по голові, то Вас те не хвилює, а те що діти гуляють біля свого підїзду, проводячи час за мячем та спортивними іграми то це дуже СТРАШНО. Ніби цілий Нововолинськ сидить по квартирах, а тут ДІТИ ВИЙШЛИ, ви пишете абсурд.

          • В Італії також ЦЕ ДУЖЕ СТРАШНО казали і сміялися, побачимо як ви заспіваєте як прийде в наше місто ця біда. Яка вам різниця чи цілий Нововолинськ чи ні, це ж ваші діти? Хотя про що говорити, ” всі лазять і нехай мій з мячом побігає” – стадний рефлекс як завжди

      • Слово “карантин” знаєщ що означає? Це означає що діти не мають лазити по вулиці а сидіти вдома, поки ти сидиш в інтернеті.

  2. Ананісти ананістів побили,оце проблема!а в жінок сумкі виривають серед білого дня,це так собі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа