<

У Нововолинську на «гарячому» спіймали злодія, який крав на кладовищі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 11.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ коментарів 18

11-го березня в Нововолинську на “гарячому” був затриманий 20-річний Денис К., який вживає наркотичні засоби. Він неодноразово вчиняв крадіжки на місцевому кладовищі.

Правоохоронці спіймали злодія з металевими рейками, які той викопав на могилі та ніс на скупку, що працює за озером.

Керівник Нововолинського відділу поліції Сергій Галащук повідомив про подробиці затримання.

Три дні тому була заява від мешканки Нововолинська, що з могили викрали рейки (їх ставлять для опори пам’ятника,- ред.). Їх було вилучено на місцевій скупці металобрухту та встановили ймовірних злодіїв.

Сьогодні, 11-го березня, надійшла оперативна інформація, що на кладовищі орудують крадії“, – повідомив Галащук.

Слідчо-оперативна група разом із керівником поліції затримала чоловіка. Він постійно обкрадав людей на кладовищі. Коли люди прибирали могили і лишали сумки на лавці, поки виносили сміття, зникали сумки, телефони та гаманці.

На дану особу є кримінальне провадження за крадіжку телефону в бабусі, яка прибирала на кладовищі. До цього часу не арештований. Перший раз випустили, ми потім шукали, не могли знайти, чоловік без постійного місця проживання.

Сподіваюся цього разу прокуратура та суд підійде з розумінням і його візьмуть під варту. А то ми зловимо, а суд їх випускає. Так і полюємо від злочину до злочину”, – зауважив Галащук.

Рейки, які викрали цього разу, були з могил на старому кладовищі та за Низкиницьким монастирем. Їх викопали з-під пам’ятника та зарили землю назад.

Можливо хтось упізнає могили своїх родичів на фото, звертайтеся в поліцію.




коментарів: 18
      • Треба молоді дати можливість заробляти легально – тоді і красти будуть меньше. Нація вимирає. Мало того, шо пенсіонерів винищують, то і нащадків убивають. Стид і сором.А Совість де?

  1. Треба рила тих під..расів висвітлити. Не може суд засудити нехай Божий суд судить, а мешканці нехай допоможуть потрапити на той суд пошвидше

  2. чесно кажучи я цего теж не розумию. кожного злочинця и наркомана наоборот треба показувати леце. щоб народ знав цих п…расив.так можна запобигти багатем злочинам. побачив що кучкуються-подзвонив в полицию и все.

  3. Самосуд ефективніший від тимчасових затримань. Зловивши на гарячому відлупцювати добряче, а потім можна і в поліцію.

  4. Як на мене цей магазин що приймає рейки і знає звідки вони ще гірше за злодія має бути закритий і судити бо якби ніхто не приймав то й не карли би!!!!!

  5. Дітей треба виховувати, вчити. Хворих – лікувати. А самосуд і забиття камінням – не ефективно, навіть Ісус про це говорив…

  6. Треба просто зобов’язати пункти прийому металобрухту приймати брухт тільки при наявності паспорта.Тоді ті хто краде металобрухт будуть боятися його нести на здачу, а потім і перестануть красти його по кладовищах, бо немає сенсу красти, якщо нема куди здати.

  7. якби ваші працівники правильно оформляли усі процесуальні документи, нікого б не відпускали. самі винні, а хочете на інших вину перекласти!

  8. Треба показати фото ще тих пі…сів які встановлювали памятник.Якщо правильно встановити то ніколи не вирвеш рейкси без перфоратора.

  9. Не повірите, але біля озера ціла “тропа” ,цих злодюг, щодня волочать желізо , а той кілька разів

    • Дівані войска в коментах херои а на ділі вони нечого їм не зроблять і всі прекрасно знають звідкі носять той метал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер