<

У Нововолинську 4 травня повідомили про 49 випадків коронавірусу: за минулу добу двоє осіб захворіли, восьмеро – одужали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 4.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Станом на 10:00 4-го травня у Нововолинську зареєстровано 49 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Шістнадцять людей одужали, з них один медпрацівник перебуває на реабілітації. Два випадки – летальні. Таким чином,  зараз хворіє  31 мешканець Нововолинська.

За минулу добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено два  нові випадки коронавірусної хвороби. А одужало 8 людей, – інформують на сайті Нововолинської міськради.

Серед усіх хворих на коронавірус пацієнтів Нововолинська 11 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, троє людей перебувають у реанімації, з них один – на апараті ШВЛ, а ще 13 отримують лікування амбулаторно. Четверо хворих з Нововолинська лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську взято 428 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19  методом ПЛР, в тому числі за минулу добу – 7За увесь період зроблено 139 швидких тестів.

Нагадаємо, станом на 10:00 4-го травня Волинська ОДА повідомляла про 340 випадків коронавірусу в області, в тому числі 1 – у Нововолинську.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок