<

Відомий боксер і тренер В’ячеслав Узелков прочитав у Нововолинську лекцію про схуднення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 9.08.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
11
/ коментарів 6

8-го серпня у нововолинському ТРЦ «Forest» відбулася лекція боксера-професіонала В’ячеслава Узелкова. Він розповів про правильне харчування, схуднення та спорт.

На запрошення власника ТРЦ «Forest» Юрія Сиротюка відомий боксер, тренер телепрограми «Зважені та щасливі» відвідав Нововолинськ та прочитав лекцію.

За словами Узелкова, він вже давно не “бив грушу” після інсульту, проте часто ходить в зал, аби підтримувати форму, і це важливо.

Спортсмен поділився з присутніми своїм досвідом, розповів про нововведення в фітнесі, з чого починати свої заняття в залі, як правильно харчуватися та позбутись зайвих кілограмів.

“Головне в схудненні – це 50 на 50: поєднання фітнесу та харчування. Без спорту можливо схуднути, однак не так сильно, як того би хотілося. Їжею можливо тримати вагу. Але саме заняття фітнесом приводять тіло в тонус”, – розповів боксер.

За його словами, основа правильного харчування – їсти вчасно, не менше трьох разів на день та важити свою порцію. Тренер спростував міф про те, що здорова їжа – не смачна:

“Існує безліч смачних та корисних рецептів. Правильне харчування це смачно!”.




коментарів: 6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер