<

Стало відомо коли покажуть сюжет “Ревізору” про перевірку нововолинських магазинів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:00 | 14.03.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Сюжет про перевірки магазинів Нововолинська вийде в ефір у понеділок, 19-го березня о 19:00.

До Нововолинська завітала знімальна група проекту “Ревізор”. Зйомки програми тривали впродовж 6-го та  7-го жовтня 2017-го.

“Ревізор” у Нововолинську за три дні перебування наробив шороху серед підприємців та жителів міста. Інспекції були проведені в новому магазині “Риба & м’ясо”,  у супермаркеті “Рідний край”,  в магазині “Алладін”, що знаходиться неподалік автостанції та на міському ринку.

Нагадаємо,  що у соцмережах нововолинці нарікали, що не можуть купити необхідні товари, адже більшість крамниць просто закрились на ревізію або санітарну годину.

https://www.facebook.com/PEBI3OP/videos/1690417711045226/




коментарів: 4
  1. Це э супер шоу……Так нажаль більшість магазинів знаходяться у дуже поганому стані.Це завдяки тому,що чесно вести бізнес нажаль в Україні не можливо. Податкова,пожежна,міліція ,санепідем станція і т.д.
    А взагалі за певний час до приїзду ревізора в міськвиконком надходить офіційний лист від нового каналу про те, що у місті в таких магазинах буде проведена перевірка.В свою чергу міський голова дає дозвіл на зйомку і інформує магазини які йому цікаві.
    Як на мене то найменше зауважень буде до пана Сиротюка…

  2. От якби вони побували у Вопаці! Точно з цікавістю подивились би усією сім’єю. Надоїло у цьому магазині натикатись на протерміновані продукти! :(( про антисанітарію взагалі без коментарів…

  3. ДИВОМ СПІВПАДАЄ ВИХІД ПРОГРАМИ З НАБЛИЖЕННЯМ ВІДКРИТТЯ філії АТБ НА 15-му МІКРОРАЙОНІ, не здається це дивним, знімали в жотні, але тільки зараз виходить програма в єфір…..

  4. А перевірити “АМІГО”боронь боже. А “АТБ” теж в стороні. Не важко здогадатись ,звідки вітер віє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа