<

Співак Melovin здійснив камінґ-аут з хлопцем із Нововолинська на концерті у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:40 | 6.07.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
14031
/ коментар 21

Український співак Костянтин Бочаров (Melovin) на сцені Atlas Weekend 5-го липня здійснив камінґ-аут – поцілував дівчину й хлопця, з якими виступав, а потім огорнув себе прапором ЛГБТ+.

Напередодні виступу команда співака розшукувала розкутих хлопців та дівчат для ЛГБТ-перформансу. Хлопець, з яким цілувався артист, родом з Нововолинська.

Як згодом заявив Melovin, телеканал M1 вирізав цей момент із трансляції й не завантажує його на YouTube, пише Громадське.

«Мій офіційний камінґ-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу», — написав артист.

Позицію телеканалу Melovin назвав «старими склепами» та «цензурою» і додав, що в такому разі «не впевнений, що хоче існувати в такому майбутньому України».

На телеканалі М1 у коментарі «Детектор медіа» сказали, що не показали камінґ-аут Melovin під час трансляції фестивалю, бо не знали про такі плани артиста, коли затверджували з ним сценічний план концерту й телеефіру.  

«Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. В цьому випадку йдеться суто про професійний підхід з боку команди виконавця … Представники менеджменту Melovin повною мірою не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію тільки про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони “Atlas Weekend на М1″», – розповіли на каналі.

На М1 пообіцяли викласти повну версію виступу артиста 6-го липня на офіційній сторінці в YouTube.

Крім того, на каналі сказали, що в новому телевізійному сезоні готують проєкт, «обличчям» якого стане Melovin.

Фестиваль Atlas Weekend — один із найбільших музичних фестивалів в Україні. Цього року він триває з 5 по 11 липня. Організатори через карантинні обмеження вирішили провести його у новому форматі (майже без західних артистів). Водночас лайнап, який оголошували ще на фестиваль 2020 року, вдруге перенесли ще на рік через пандемію.

Серед оголошених на 2021 рік хедлайнерів — Океан Ельзи, DJ Snake, Fatboy Slim, The Hardkiss, Вєрка Сердючка та інші. Організатори обіцяють дотримуватися усіх карантинних норм.




коментарів: 21
  1. Який стид для Нововолинська.
    Одне показувати свій стиль, (фарбоване волосся, тату, характер,) а зовсім інше, свою душу на показ.
    Я осуджую як людина широких поглядів, будь які прояви ЛГБТ по ТВ.
    Цеж учні шкіл, на отаке дивляться і потім пробують життя на смак!
    Ні не можна таке по телевізорі показувати!

    • Он что, член в прямом эфире вывалил? Когда весь эфир наполнен шлюхами, рассказывающими что, где и с кем – это стиль? Ученикам школ – самое то?

  2. Досить важко зібратись з думкою, коли ось такі речі відбуваються, деколи я шкодую що Україна не Мусульманська держава.

    • На мою думку, це агітація, мов я крутий я такий. Вважаю що з цим потрібно щось робити.

  3. Поважайте європейські цінності. За це герої майдану віддали своє життя.

    • тільки обмежені розумово люди думають, що герої майдану це якась монолітна ідейно група людей. якщо нацики привласнили собі здобутки майдану, це ще не значить, що так воно дійсно є. я і мої друзі виходили, в тому числі, за свободу особистості для кожного, тому не треба тут писати свої мерзотні жарти.

  4. В європейців є дуже багато такого що нам варто було б повчитись, але на рахунок толерантності до цих різних збочинців, то нехай вибачають, нам содомії тут не треба.

  5. Судячи по виборах- в Нововолинську 65% збоченців…доречі,які мене хвилюють набагато більше ,ніж приватне життя когось .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця