<

Школа у Нововолинську: сміття, аварійні східці, небезпечний люк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:41 | 31.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 6

Територія школи №5 у Нововолинську знаходиться у жахливому стані. Навколо розкидане сміття, при вході – зруйнований асфальт, аварійні східці та не прикритий каналізаційний люк.

Про це повідомили «Народному контролю» батьки учнів школи №5.

Вони наголошують, що негайно потрібно провести благоустрій біля школи.

«Асфальтне покриття та східці біля школи потребують ремонту. При вході на територію школи знаходиться каналізаційний люк, який не прикритий, а неподалік від школи – смітник від якого тхне і вітром роздуває сміття по всій території школи», – розповіли вони.

Громадські активісти взяли це питання під свій контроль.

kiTfO1udsFQ
csC7oWmFYvo
VqM85u741sM
MZo6C-mIhAE
hSZVCHCHr24
UTNoTJ4ursw
wSWMYmoF2lk




коментарів: 6
  1. Так, дійсно, східці-це територія школи, але ж ні перша світлина, ні світлина, на якій зображено сміття- ніякого відношення до території навчального закладу не має.Кому вигідний цей фоторепортаж? Конкурентам з цвілим басейном?

  2. Сміття-сміттям, хоча воно перед самою школою, невже приємно на це дивитися щодня? Скільки ми вже здали внесків на школу, при чому “з власного бажання”, хвилюючись за своїх дітей, а дирекція не хвилюється, як діти ходять на фізкультуру по тих східцях? Якщо ж щось станеться, то це буде біда не тільки батькам,а й дирекції, особливо вчителю, який буде з дітьми. При чому тут цвілий басейн сусідів,коли своїх проблем вистачає?!

  3. Для Гість 2: подивіться перелік вулиць, закріплених за підприємствами і організаціями міста. Там чітко сказано, що зелені зони мікр.15 -СЗШ 5, а 5, 6 мікр. – СЗШ6. От вам відповідь на ваше питання про відношення території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа