<

Шахтарі влаштували автопротест у Нововолинську: вимагають залишити на посаді директора «дев’ятки» Танчева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 4.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 7

4-го травня шахтарі влаштували акцію протесту: їхали колоною автомобілів до будівлі ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську та сигналили.

Як розповів голова профспілки шахти №9 «Нововолинська» Тарас Біляк, люди сиділи в машинах та дотримувалися норм карантину. Колона з автомобілів спочатку була на території шахти, потім поїхали під Волиньвугілля. За словами Біляка, було близько 30-ти автівок.

“Думали, що будуть сьогодні представляти нового директора. Під ДП чекали генерального (Володимира Юрківа – ред), але він не з’явився. Про акцію повідомляли. Долучилися до неї і працівники “Бужанської”.

Наші вимоги: щоб Юрків написав заяву на звільнення і повернути Павла Танчева на посаду директора 9-ї шахти”, – зазначив Тарас Біляк.

Нагадаємо, Павло Танчев вбачає наказ про увільнення його з посади керівника – недійсним, тому подав позов до суду.

У коментарі БУГу гендиректор ДП «Волиньвугілля» Володимир Юрків зазначив, що з новим керівником шахти №9 ще не визначилися, а з приводу автопротесту, відповів наступне:

“Страйк – це акція протесту, коли працівники не приступають до роботи. А який може бути страйк під час карантину, коли люди навіть не працюють. Це якесь просто зібрання”.

З приводу звільнення Танчева з посади директора копальні, Юрків сказав, що приймали його на посаду заступника гендиректора Волиньвугілля з виробництва та повернули на попередню посаду.

“Можливо він (Павло Танчев – ред.), там (на посаді заступника гендиректора з виробництва) застосує свої знання та вміння і покращить ситуацію з виробництва повністю по ДП, бо справи зараз не втішні. Звільнили з посади директора Танчева, бо комісія вирішила зробити кроки до покращення роботи підприємства (шахти 9 – ред.). З новим керівником ще не визначився, хотілося б, щоб він показав ефективність роботи”, – зазначив Юрків.




коментарів: 7
  1. Шахти вже нічого не врятує! Наступає повний гаплик! Чим швидше закриють, тим буде краще для всіх

  2. Довело шахти до ручки і хавається від людей.Карантін все одно закінчиться попаде цей юрків з бандою все рівно в руки шахтарям!

  3. Таки Танчев директор від Бога,разом зі своїм прихвостнем шаріком!!! Люди чим вам мізки запудрили???? Танчев прийшов на шахту і рвався до влади лише з однією ціллю-закрити шахту!!!! Чим і займається до цього часу. І треба сказати вдало. А ви і далі страйкуйте,катайтеся колонами по місту і плекайте надію що ви з цього Шось будете мати.

  4. Та з такою роботою давно час шахти закрити. Так званi шахтарi висмоктують з держави соки . Шобла на чолi з Танчевим , Шарiком та репетуючим Тарасиком не ударили 2 мiсяця палець об палець , а зарплату давай. Смокчiть сильнiше. Хоча iм не погано. Продали 40 т вугiлля 23 квiтня , грошi подiлили . А роботягам – болт на 24 на рило. Отека картина.

  5. Правильно вище було сказано, що Танчев і Шарко хочуть закрити шахту і на закриті пожити добре. Отого і пхаються до корита. І Біляку дадуть кусок костомахи “свинячоі”.Біляк самий неграмотний і безтолковий гол. профспілкиза всю історію шахти, якоговибрав жеж і сам Танчев, шоб керувати ним. Звертаюсьдо всіх кому дійсно вважливо допрацювати до пенцсіі! КОГО ВИ ЗАХИЩАЄТЕ?ЗЛОДІЯ, який обкрадає Вас за спиною? Ви розумієте, що вони закриють і розкрадуть,а Ви нічого не будете мати з того. В кого не спитай всі одноголосно кажуть”Танчев -це дуже хітра і підла людина, злодюга. Який в очі говорить одне, а за спиною робить друге!Ніхто не хоче мати діло з ним, а тим більше про гроші! “.Це думка багатьох людей, а не одноі людини! Не дайте тому злодію закрити копальню на якій ще можна заробити стаж і достойну зарплату!!!

  6. Танчев і команда закривали собі захмарні зарплати, додаткові подвійні, декілька раз розраховувались з трьохмісячним і потім знову приймали,продавали втіхаря метал,банкети в Бобрах і лазнях за рахунок наших коштів….ще скільки перерахувати щоб до Вас колеги дойшло!!! А ми що з того мали???Новіков ніколи не поважав людей!Закривав собі і команді по чотири додоткових подвійні!Привів на шахту непотрібних людей, які не працюють згідно своіх професій а числяться іншими, приіздять на шахту і відмічаються і все.Це нормально по відношенню до простого роботягі?Ще скільки можна тепрпіти те знущання”царів”? Хлопці подивіться правді в очі і зробіть правильний вибір!

  7. Гров і мгвм все що ви пишете це підходить до вашого хазяіна юрківа злодія і тупорилого ватажка профспілки гури. Скажіть що зробила ця банда щоб шахти працювали а ні чого. Люди бачили і комбайни і проходку при ТАНЧЕВУ ф всі знали що шахта буде працювати!А зараз що?При ваших гастролерах шахтам буде гаплик і до бабки не ходи і ми це бачим. І як би Ви не гадили зараз своїми пасквилями ТАНЧЕВА ГАПЛИК БУДЕ ВАМ.Ось ви і пишете разну херню бо боїтесь закінчення карантину бо буде вашій злодійскій банді кінець. Шахтарі вже добре знають хто є хто!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця