<

Шахтарі в Нововолинську продовжують акцію протесту: знову приїхали під ДП «Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 5.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 6

5-го травня шахтарі продовжили свій мітинг, який назвали автопротестом. Кілька автівок зібралися біля ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську.

До страйкуючих вийшов т.в.о. директора по виробництву Волиньвугілля Вадим Луцюк. Як він розповідає, є одним із кандидатів на посаду директора шахти №9 «Нововолинська». Шахтарі, які беруть участь в протесті, проти призначення нового директора копальні.

Розмову вели з Луцюком на вулиці. Він зазначає, що люди прийшли зі своєю інформацію і не хочуть чути його пояснень.

“Страйк повязаний з тим, що розглядається моя кандидатура на призначення керівника шахти. Тому я вийшов на розмову. Перекрикують мене. Коли хочу щось сказати, то вони (шахтарі – ред.) сідають в машину. Мене питали, чому я на шахту не приїжджаю, але коли дізналися, що я там буду, перекрили заїзд на шахту”, – говорить Луцюк.

Нагадаємо, 4-го травня оголосили безстрокову мирну акцію протесту з вимогою недопущення звільнення з посади деректора шахти № 9 Павла Танчева, який перебуває на лікарняному і призначення нового директора, звільнення т.в.о гендиректора Волиньвугілля Володимира Юрківа для відновлення стабільної роботи копалень.

Сповіщення про пікетування та мітинг було передане голові Волинської ОДА, меру Нововолинська та в місцеве відділення поліції.

Акція 5-го травня під Волиньвугілля тривала близько години. Шахтарі зазначили, що “немає з ким говорити” та посигналивши в автомобілях, роз’їхалися.

Нагадаємо, у коментарі БУГу Юрків зазначив, що з новим керівником шахти №9 ще не визначився, а з приводу автопротесту, відповів наступне:

“Страйк – це акція протесту, коли працівники не приступають до роботи. А який може бути страйк під час карантину, коли люди навіть не працюють. Це якесь просто зібрання”.

Читайте також: “Вбачаю наказ про увільнення недійсним, тому подав позов до суду» – Танчев”.




коментарів: 6
  1. ТІЛЬКИ ПОВНЕ ЗВІЛЬНЕННЯ З ЗАЙМАНИХ ПОСАД ПОСАДОВЦІВ ДП , ПРИЗВЕДЕ ДО СТАБІЛЬНОЇ РОБОТИ ШАХТ ! НІХТО НЕ ХОЧЕ ПРАЦЮВАТИ З ЮРКІВОМ , СТОЙЛОВСЬКИМ ( дуже цікава біографія ) І ЄРЕСЬКО (дуже цікаве минуле )…

  2. Навіщо то ДП взагалі потрібно на півтори шахтьонки та чайну ложеу вугілля?

  3. Скільки регресників будуть ставити на посади як в ДП так і на шахти. Цікаво на що дивиться поліція і прокурора, простим шахтарям зробив регрес все виводять з шахти а начальникам пофіг працюють далі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця