<

Шахтарі у Нововолинську зібралися на мітинг проти призначення нового гендиректора Волиньвугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 17.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 2

17-го червня о 8-й ранку під ДП «Волиньвугілля» зібралися шахтарі, які не хочуть бачити керівником підприємства Юрія Благуту.

Нагадаємо, за наказом Міністерства енергетики від 17-го червня виконуючим обов’язки гендиректора Волиньвугілля призначили директора львівської шахти “Надія”. За інформацією місцевих ЗМІ він у березні був затриманий на хабарі під час чергового траншу за реалізацію вугілля за зниженою ціною та без належних бухгалтерських документів.

Сповіщення про проведення безстрокової акції гірники надіслали в усі необхідні інстанції. В акції беруть участь працівники і шахти №9, і “Бужанської”.

Як розповів голова профспілки шахти №9 «Нововолинська» Тарас Біляк, на копальнях відбулися збори колективів, на яких вирішили приїхати під Волиньвугілля на протест щодо недопущення Благути керувати підприємством.

“Зібралося близько 50 чоловік, інші чекають дзвінка. Якщо приїде Благута – долучаться до акції. Ми не хочемо бачити хабарника на посаді гендиректора. І Володимира Юрківа також, якого за наказом Міністерства увільнили, також не бажаємо. Взагалі наша думка, що ДП потрібно розформувати”, – розповів Біляк.




коментарів: 2
  1. Яка різниця хто буде генералом? Вугілля все рівно немає і шахти лише паразитують на держпідтримці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер