<

Шахтарі перекриватимуть дорогу допоки не отримають заборгованої зарплати на особисті рахунки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 22.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Трудовим колективом шахти №10 “Нововолинська” від 21-го травня було вирішено відновити акції протесту 22-го травня, адже заборговані кошти по заробітній платні за неповних чотири місяці на особисті рахунки гірників так і не поступили. 

Нагадаємо, що після шахтарських акції протесту 8-го травня, колективним рішенням було вирішено не продовжувати перекриття дороги, адже гірникам передали повідомлення із міністерства енергетики та вугільної промисловості про те, що до 20-го травня заборговані гроші надійдуть на особисті рахунки, і уже розпочата процедура оформлення відповідних документів. Про те, обіцяні кошти так і не надійшли.

Сьогодні, 22-го травня, гірники зустрілися із керівництвом підприємства та профспілковими лідерами із надією почути результати переговорів із Мінфіном. Як розповів голова профспілки вугільників Юрій Калістратов та директор шахти №10 “Нововолинська” Петро Солоп 21-го травня ввечері були підписані необхідні документи заступником міністра фінансів і уже сьогодні відкрита лінія на 200 млн. гривень для фінансування добудови шахти №10. Про те чи поступили кошти на казначейські рахунки обіцяли повідомити гірників найближчим часом.

Як повідомив журналістам “БУГу” у телефонній розмові народний депутат Ігор Гузь, що під час перемовин на Дні уряду із міністром Демчишиним та представниками Мінфіну було задекларовано – до кінця сьогоднішнього дня на шахту №10 поступлять 25 млн. гривень на добудову копальні.

Також, Ігор Володимирович, під час сесії ВР, із трибуни закликав гірників шахти №10 не починати акції протесту, а все ж дочекатись коштів до кінця дня.

Колектив гірників все ж відправився перекривати дорогу перед мостом через річку Західний Буг. Гірники не вірять жодним обіцянкам, тому вирішити протестувати допоки не отримують заборговані кошти по зарплаті на особисті рахунки, – повідомив голова незалежної профспілки гірників шахти №10 “Нововолинська” Василь Прадід.

Читайте також:

“Шахтарі в очікувані виплати зарплати, інакше – можливі акції протесту”

“Нововолинські шахтарі перекриватимуть дороги”

IMG_4033_tn
IMG_4036_tn
IMG_4038_tn
IMG_4039_tn
B7TMF7ACfHM_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа