<

Рятувальники провели показові заняття для дітей Нововолинського дошкільного навчального закладу №1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 19.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

19-го травня рятувальники 5 ДПРЧ м.Нововолинська провели показові заняття для дітей Нововолинського дошкільного навчального закладу №1 з метою ознайомлення дітей з пожежно-рятувальною справою та закріплення елементарних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Насамперед було організувано навчальну евакуацію із дошкільного навчального закладу. Після чого, рятувальники продемонстрували дітям пожежний автомобіль, пожежно-технічне обладнання, навели приклади його використання в роботі та продемонстрували способи застосування даного обладнання.. Розповіли елементарні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, наголосивши на їх дотриманні, адже халатне відношення може спричинити велике лихо.

Також всі бажаючі охоче приміряли на себе бойові обладунки співробітників ДСНС та спробували себе у ролі рятувальників – за допомогою пожежного ствола намагалися загасити умовну пожежу.

Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у дітей уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя.

Також рятувальники нагадали дітям номери телефонів екстренних служб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер