<

Рожелюк стане радником Сапожнікова: у Нововолинській міській раді планують зміни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 13.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 14

У зв’язку з досягненням граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування Володимира Рожелюка звільнять з посади заступника міського голови.

Разом з тим у міській раді введуть посаду радника міського голови. Про це йдеться в проєкті рішення міськради “Про структуру і штати виконавчих органів Нововолинської міської ради сьомого скликання”.

“3-го вересня Рожелюка в зв’язку з досягненням граничного віку (65 років згідно зі ст. 18 ЗУ “Про службу в органах місцевого самоврядування” – ред) перебування на службі звільнять. З 4-го вересня збільшать чисельність працівників виконавчого комітету на 1 штатну одиницю – посаду радника мера”, – йдеться в документі.

Відповідний проєкт депутати Нововолинської міської ради розглянують на сесії 22-го серпня. При прийнятті рішення про введення ще однієї штатної одиниці в виконкомі, Рожелюк стане радником мера Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Законодавство передбачає, що посадові особи місцевого самоврядування за рішенням відповідного голови можуть бути при досягненні граничного віку, залишені на посадах радників чи консультантів (патронатна служба).




коментарів: 14
  1. Нащо нам той Зеленський, нас 52 тисячі, і у всіх хата скраю, ми мовчки все лай#о схаваєм – і рожелюка на посаду радника, і кроноспан, і курчак – а шо норм… Петицію по кроноспану не спромоглися підписати навіть тисяча… Мені за нас соромно

  2. Так, ” мафія безсмертна”…
    Вибои і тільки вибори… Інакше всю цю мерзоту і палками не виженешь…

  3. Древній змій, великий ящер, динозавр юрського періо… перепрошую, комуністичного періоду. Не мона на відпочинок! Допоки інший птеродактиль при посаді. Ось тільки, хто нахабні та цинічні відписки членам громади міста продукувати і підписувати буде? :)))

  4. хе-хе, комсомолець не може жити не згадуючи комуністичний період, але так і не відповів, як він відноситься до казкового збагачення деяких героїв майдану ? це вони собі заробили чи чесно накрали ?

  5. Люди, а в чому проблема? У вас в місті керує міський голова, якого ви самі обрали. І за проект будуть голосувати депутати, яких теж ви обрали, щоб вони представляли в раді ваші інтереси. То говоріть зі своїми депутатами замість того, щоб коментарі писати.

    • Щира правда! Можна тут і далі бульки пускати, але це нічого не змінить. За цей проект мають проголосувати (або не проголосувати) депутати, яких ми обрали. Усі питання щодо цього до них. Правда, чув, що проект сформулювали хитро. Першим пунктом звільнити Рожелюка, а другим ввести посаду радника мера (для Рожелюка). Тобто, якщо депутати не підтримають проект, то Рожелюк залишиться на теперішній посаді, що не припустимо згідно чинного законодавства. Тому у депутатів фактично вибору не буде, крім як підтримати цей проект. А щось перечити меру – там у всіх кишка тонка.

  6. На те він і проект, що в нього можна внести зміни. А тим, в кого кишка тонка – не варто йти в депутати. Кожна влада повинна мати опозицію. Достатньо, що зараз захоплюється влада над країною в одні руки, а наступного року теж саме може відбуватися і на місцевих виборах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця